Nastopajoči v drugem polfinalu so se na generalki predstavili v oblačilih, ki jih bodo nosili tudi med nastopom. Foto: EPA/Reuters
Nastopajoči v drugem polfinalu so se na generalki predstavili v oblačilih, ki jih bodo nosili tudi med nastopom. Foto: EPA/Reuters

Na uradni spletni strani tekmovanja so o naši predstavnici zapisali: "Maja Keuc je letos slavila na slovenskem nacionalnem izboru. Takrat je pesem izvedla v slovenščini, njena ekipa pa se je nato odločila, da bi bilo morda bolje, da pesem zapoje v bolj mednarodno zveneči angleščini kot No One. "Dobra izbira," so se strinjali zbrani novinarji in gledalci. Prav tako danes ni imela nobenih težav z vokalom, zato privlačna pevka še nima nobenega razloga za tremo."

Slovenija bo nastopila kot 13. od skupno 19 držav, ki so zbrane v drugem polfinalu in se bodo borile za deset vstopnic v sobotni finale, v katerem jih že čakajo Srbija, Litva, Grčija, Azerbajdžan, Gruzija, Švica, Madžarska, Finska, Rusija in Islandija (iz prvega pofinala) ter Nemčija, Španija, Francija, Velika Britanija in Italija (neposredno uvrščene v finale).

Majin boj za sobotni finale si boste seveda lahko ogledali tudi v neposrednem prenosu na 2. programu TV Slovenija in na MMC-ju, prireditev pa se bo začela ob 21.00.

V priloženih fotografijah pa si lahko ogledate, kako je naša privlačna pevka na evrovizijski oder stopila v "popolni bojni opravi".