Malce otožno Marilyn je upodobil tudi plesalec Gregor Guštin. Foto: YouTube
Malce otožno Marilyn je upodobil tudi plesalec Gregor Guštin. Foto: YouTube

Uvodni verzi izpod peresa Tomislava Vrečarja iz nove Neishine pesmi Marilyn Monroe, ki je zdaj dobila tudi videospot. Za režijo in produkcijo je poskrbel Marko Maag, vlogo legendarne MM v zrelih letih, ki jih resnična ikona sicer ni dočakala, upodablja Irena Butoln, v platinasto blondinko pa se je preoblekel tudi plesalec Gregor Guštin.

Priljubljena Neisha za svoje oboževalce v sodelovanju z MMC-jem pripravlja edinstven projekt Kavč za zaljubljene: koncert iz intime svojega doma, ki ga bomo prenašali prek spleta. Na valentinovo, 14. februarja, bo glasbenica namreč izdala nov album z naslovom Vrhovi, istega dne ob 21.00 pa bo nekaj skladb z albuma predstavila na krajšem koncertu, ki ga bo priredila kar pri sebi doma, gledalci pa si ga boste lahko ekskluzivno ogledali v neposrednem spletnem prenosu na MMC-ju.

Izjema bo le srečni nagrajenec (oz. nagrajenka) Tomaž, ki si bo koncert skupaj s spremljevalko/spremljevalcem lahko ogledal v živo na Neishinem Kavču za zaljubljene. Drugim pa ostane še nekaj lepšega - da se v objemu najdražje ali najdražjega zleknejo na svoj domači kavč in si koncert s klikom na MMC TV pričarajo kar doma.