Prikupna Sandra si želi uspeti v manekenskih vodah, hkrati pa se zaveda pomembnosti študija. Foto: MMC RTV SLO
Prikupna Sandra si želi uspeti v manekenskih vodah, hkrati pa se zaveda pomembnosti študija. Foto: MMC RTV SLO

Priložnost smo izkoristili za kratek klepet z 20-letno lepotico, ki si želi uspeti v modnem svetu, saj meni, da ji bodo tovrstne izkušnje koristile tudi pozneje, na primer na poslovnem področju.

"Po vrnitvi iz Kitajske so me čakali predvsem intervjuji, ki so predstavljali levji delež mojih obveznosti, bila pa so tudi fotografiranja in modne revije, kar me najbolj veseli," je povedala Sandra, ki je izbor za mis sveta zaradi bolezni predčasno zapustila, in dodala, da si želi uspeti v svetu manekenstva, hkrati pa nadaljuje študij na fakulteti za varnostne vede. Tako ima pred sabo dva jasna cilja: postati manekenka in dokončati študij.

Dobrodelni "veseli december"
Sandri se obveznosti za "veseli december" že kar kopičijo, predvsem bo ta mesec minil v znamenju dobrodelnosti, saj bo sodelovala pri razdeljevanju daril med socialno ogrožene otroke.

Kaj pa silvestrski načrti uradno najlepše Slovenke? Najprej si je želela na izlet v tujino, a za zdaj še ni prepričana, kako bo z obveznostmi. Bo pa v novo leto zagotovo stopila v družbi najbližjih, je še razkrila.