Rihanna se je za promocijo svoje nove dišave prelevila v plavolasko. Foto: Youtube
Rihanna se je za promocijo svoje nove dišave prelevila v plavolasko. Foto: Youtube

Rihanna se je na promocijskih fotografijah prelevila v plavolasko, oblečena pa je le v spodnje perilo in ovita v rjuho. Fotografije so na družbenih omrežjih naletele na odličen odziv, saj so številna dekleta napisala, da so jih ravno te že prepričale v prihodnji nakup parfuma, navdušila pa jih je tudi oblika stekleničke, za katero pravijo, da je zapeljivo ženstvena.

Nude je sicer že tretja dišava, pod katero se je podpisala 24-letna pevka; pred njo sta bili še dišavi Reb'l Fleur in Rebelle. "Ko sem ustvarjala svojo prvo dišavo Reb'l Fleur, sem si želela zelo močan vonj, pri Nude pa sem postala nežnejša," je dejala pevka in napovedala, da bo njena tretja dišava na prodaj v veleblagovnici Macy's od četrtka.

Izdala nov album ...
Prav danes pa je izdala svoj novi album Unapologetic, na katerem je tudi njen zadnji singel Diamonds. Rihanna je priznala, da je to njena nova najljubša pesem: "Prej je bila Umbrella, zdaj pa je Diamonds. To je res mogočna pesem, res te prevzame in potegne vase."

... in se odpravila na turnejo
Rihanna se sicer trenutno mudi na turneji 777, na katero je med drugim popeljala tudi 150 predstavnikov sedme sile. Z njimi in svojo ekipo je namreč sedla na boing 777 in se odpravila na misijo: nastopiti v sedmih mestih po svetu v sedmih dneh.