Potem ko je Chris Rihanno močno pretepel, mu je pevka očitno odpustila in menda sta spet skupaj. 'Uradnega' dueta pa (še) nista posnela. Foto: EPA
Potem ko je Chris Rihanno močno pretepel, mu je pevka očitno odpustila in menda sta spet skupaj. 'Uradnega' dueta pa (še) nista posnela. Foto: EPA

Beseda "incident" se seveda nanaša na Brownov domnevni napad na Rihanno, ki je prejšnji mesec dvignil veliko prahu. Menda pa so se poročila o morebitnem duetu pojavila zaradi ustaljenega postopka razvoja novih pesmi: lani sta namreč Brown in producent Polow Da Don skupaj napisala skladbo, avgusta ali septembra pa sta Chris in Rihanna skupaj posnela vokale za demoposnetek.

Namesto dueta Bad Girl posnele Pussycat Dolls

MMC podarja karte za ogled filma Strastna zapravljivka. Kliknite tukaj.
Referenčni vokali so posneti zato, da pisec skladbe vidi, kako približno bo slišati končni izdelek, in demoposnetke pošlje izvajalcem pred dejanskim snemanjem, pojasnjujejo na spletni strani People.

Kot se je izkazalo, je bil ta "duet" pesem Bad Girl - besedilo govori o ženskah, ki zapravijo preveč za izdelke zvenečih oblikovalskih imen -, posnele pa so jo Pussycat Dolls za film Strastna zapravljivka, še predtem pa se je pesem na spletu v Rihannini izvedbi pojavila januarja.

Z ogledom videov na desni lahko primerjate pesem Bad Girl v izvedbi Pussycat Dolls z demoposnetkom Rihanne in Chrisa Browna.
Kot so viri povedali reviji People, Chris in Rihanna od februarja ničesar nista posnela skupaj. Sta pa skupaj odpela duet Stronger, ki bi se moral znajti na Rihanninem albumu, a se nato ni.

A. K.