Chris Brown in Rihanna sta očitno zgladila spore. Po pisanju tabloida Star naj bi se celo poročila. Foto: EPA
Chris Brown in Rihanna sta očitno zgladila spore. Po pisanju tabloida Star naj bi se celo poročila. Foto: EPA

Glasbeni par je pred kratkim polnil rumene strani medijev zaradi medsebojnega fizičnega obračunavanja. Pred kratkim je prišla v javnost novica, da sta se pobotala, zdaj pa naj bi se (po poročanju ne preveč verodostojnega tabloida Star) celo poročila.

Chris in Rihanna naj bi se poročila pretekli konec tedna v Miamiju. Paru, ki se je pobotal po treh tednih od velikega prepira, je očitno pomagalo počitnikovanje v vili mogotca hiphopa P. Diddyja.

Anonimni vir blizu znanega para je za Star povedal: "Ko sta se srečala za konec tedna v Diddyjevi vili, sta oba planila v jok. Chris se je ves skesan opravičil in Rihanno rotil, naj mu oprosti. Takrat jo je tudi zaprosil. Ona pa mu je razneženo priznala, da brez njega ne more živeti."

Pobotana Rihanna in Chris naj bi nato takoj poiskala duhovnika, ki ju je poročil v Diddyjevi vili. "Že od nekdaj si želi biti z njim. Vedno si je želela do 25. leta imeti moža in dva otroka. Verjame v pravljice in svojo želi doživeti s Chrisom," je še dodal neimenovani vir.

A. M.