Kate Moss s hčerko Lilo Grace, ki je že v rosnih letih tako kot mama menda prava modna navdušenka. Foto:
Kate Moss s hčerko Lilo Grace, ki je že v rosnih letih tako kot mama menda prava modna navdušenka. Foto:

Kate Moss naj bi se, ker si želi, da bi še drugič zanosila, trudila odvaditi kajenja cigaret in uživanja alkohola. Slavna supermanekenka menda že nekaj časa hodi k terapevtu, ki naj bi ji s hipnozo pomagal, da se bo otresla škodljivih razvad, saj si želi otroka z zaročencem Jamiejem Hincom, kitaristom skupine The Kills. Kate ima sicer iz razmerja z založnikom Jeffersonom Hakcom sedemletno hčer Lilo Grace.

Tretja nosečnost za Gwyneth?
Menda pa se trudi spet zanositi tudi filmska zvezdnica Gwyneth Paltrow, ki naj bi na ta način rešila svoj zakon z glasbenikom Chrisom Martinom, pevcem skupine Coldplay. Gwyneth naj bi namreč precej neuspešno usklajevala delovne in družinske obveznosti, kar naj bi jih Chris pogosto očital, zato se zdaj trudila spočeti tretjega otroka, pravijo dobro obveščeni viri. Par, ki je poročen sedem let, ima že dva malčka: šestletno Apple in štiriletnega sina Mosesa.

Opravljivci so pripomnili še, da v nasprotju z drugimi možmi slavnih dam, ki svoje izbranke redno spremljajo na rdečih preprogah, pri Chrisu ni tako, saj se z ženo v javnosti tako rekoč ne pojavlja. Njune skupne fotografije so prava redkost in so po navadi plod dela paparacev.

"Nisem noseča, a si želim še enega otroka. Srečna sem, da sem rodila dva zdrava in prisrčna otroka, in mislim, da bi bilo škoda, če bi se ustavila pri dveh," je pred kratkim izjavila 37-letna igralka.