Pravljične romance dveh najstniških idolov je, kot kaže, konec. Pa tudi Chrisova kariera je na kocki, ugotavljajo strokovnjaki. Foto:
Pravljične romance dveh najstniških idolov je, kot kaže, konec. Pa tudi Chrisova kariera je na kocki, ugotavljajo strokovnjaki. Foto:
Priljubljena pevka z Barbadosa, naj bi se za nastop v Kuala Lumpurju odpovedala zanjo značilnim seksi opravam in se (vsaj na odru) podredila muslimanski večini v Maleziji, ki ima stroga pravila oblačenja. Foto: EPA

Rihannini predstavniki iz Los Angelesa so malezijsko agencijo Pineapple Concerts obvestili, da bodo morali koncert v prestolnici Kuala Lumpur, ki je bil napovedan za 13. februar, prestaviti za nedoločen čas "zaradi nedavnih dogodkov v zvezi z Rihanno", poroča AP.

Prepir se je vnel po predgrammyjevski zabavi
Za kakšne dogodke gre? Časopis Los Angeles Times povzema policijske uradnike, seznanjene s primerom, in nekaj drugih neimenovanih virov: pišejo, da je Rihanna dan pred podelitvijo grammyjev policistom povedala, da jo je Brown telesno poškodoval.

V policijskem poročilu, izdanem v nedeljo, je zapisano, da sta se Brown in neznana ženska (domnevno Rihanna) začela prepirati med vožnjo v avtomobilu, ko sta se vračala z zabave pred Grammyji, ki sta se je udeležila v soboto. Prepir se je, ko sta izstopila iz avta, še stopnjeval, piše v poročilu. Ženska je utrpela telesne poškodbe, Browna pa so prijeli, potem ko se je sam predal policiji. Tako Brown kot Rihanna sta nastopa na Grammyjih nato odpovedala.

Wrigley že umika oglase s Chrisom
Ameriški mediji že linčajo 19-letnega Browna, prej izjemno priljubljenega najstniškega idola, ki je veljal za očarljivega in vljudnega, "nedolžnega" fanta.

Podjetje Wrigley, znani proizvajalec žvečilnih gumijev, je že prekinilo oglaševalsko pogodbo z njim, kot ugotavljajo pri Billboardu, je najverjetneje konec tudi njegove kariere v celoti. Rihanni pa bo vse skupaj morda še pomagalo, saj bodo iz sočutja mnogi oboževalci prestopili na njeno stran.

A. K.