23-letni Jesus je od Madonne mlajši kar 28 let, a ju razlika v letih ne moti. Foto: EPA
23-letni Jesus je od Madonne mlajši kar 28 let, a ju razlika v letih ne moti. Foto: EPA

51-letnica je pripotovala s svojim zasebnim letalom, očividci pa pravijo, da je bila zaradi srečanja vidno nervozna. Kaj tudi ne bi bila, saj je mati njenega Jesusa - Cristiane Regina da Silva - kar 14 let mlajša od nje.

Da Silva, po poklicu frizerka, je svojega sina rodila že kot 14-letna najstnica, nad njegovo zvezo s slavno glasbenico pa ni bila nikoli navdušena. Madonna naj bi se zato močno trudila, da bi ji dokazala nasprotno. Poleg matere naj bi se srečala tudi z očetom, bolniškim delavcem Luisom Heitorjem Pintom da Luzom.

Pomembno je, da se znajo moški sami obleči
V enem izmed svojih zadnjih intervjujev je Madonna dejala, da jo razlika v letih prav nič ne moti in da je celo "ponosna, da je puma" (z besedo "cougar" ali slovensko puma označujejo v angloameriškem svetu ženske, ki so v zvezi z mlajšimi moškimi). "Rada imam to besedo. Ravno zadnjič sem jo prvič slišala." Ko so jo vprašali, katere moške po starosti ima najraje, je v šali odgovorila, "da morajo biti dovolj stari, da se znajo sami obleči".

Glasbenica, ki je pred kratkim zaradi svoje človekoljubne dejavnosti obiskala Afriko, želi nekaj svojega časa (beri denarja) nameniti tudi pomoči potrebnim v največji južnoameriški državi. Svojo podporo pri tem ji je že izrazil župan Ria de Janeira Sergio Cabral, poleg njega pa se bo Madonna srečala tudi z brazilskim rudarskim mogotcem, milijarderjem Eikeom Batisto.