Z Belafontejem je bila poročena nekaj manj kot desetletje. Foto: Reuters
Z Belafontejem je bila poročena nekaj manj kot desetletje. Foto: Reuters
Mel B
Pevka želi skupno skrbništvo nad njuno hčerjo Madison. Sicer pa ima iz kratkega razmerja z igralcem Eddiejem Murphyjem devetletno hčer Angel, iz prvega zakona s plesalcem Jimmyjem Gulzarjem pa 18-letno hčer Phoenix. Foto: Reuters

Nekdanja članica skupine Spice Girls in sodnica v resničnostnem šovu se je zaradi burnega ločitvenega postopka znova znašla v medijih. 41-letna Melanie Brown je v ločitvenih dokumentih varuško Lorraine Gilles ob zahtevi za prepoved približevanja obtožila tudi, da ima v lasti najrazličnejše zasebne in družinske posnetke nje in Belafonteja.

Sodnik je odredil, da se mora Gillesova ves čas zadrževati najmanj 100 jardov (oziroma 91,4 metra) stran od Brownove in do preklica ne sme dostopati niti do omare za shranjevanje, ki je rezervirana na njeno ime. Mel B namreč trdi, da se tam skrivajo zasebni posnetki in fotografije nje in Belafonteja, najrazličnejše stvari v povezavi s Spice Girls ter fotografije njenega pred kratkim umrlega očeta, poroča ameriški tabloid People.

Ostro tudi proti možu
Brownova je pred kratkim zaprosila tudi za prepoved približevanja za Belafonteja - trdi, da se je nad njo zelo pogosto fizično znašal in da ji je z grožnjami o prodaji njunih zasebnih posnetkov medijem popolnoma uničil samozavest.

Mel B je v obtožbah navedla številne incidente, ki segajo tudi v leto 2007. Takrat naj bi jo Belafonte potisnil na tla in jo začel daviti, leta 2012 pa naj bi jo tako močno udaril, da ji je počila ustnica. Obtožbe naj bi podkrepila tudi s fotografijami - med drugim tudi iz resničnostne oddaje, kjer je kot sodnica nastopila kljub modricam na obrazu in rokah.

Belafonte se je bil tako prisiljen odseliti iz Los Angelesa in ne sme preživljati časa z družino. Dodala je, da je moža večkrat poskušala zapustiti, a ji je "grozil z nasiljem in govoril, da ji bo uničil celotno kariero in da bo storil vse, da jo loči od otrok". Uradno zaslišanje glede prepovedi približevanja bo 24. aprila.