Dvojčka naj bi se rodila junija. Foto: Reuters
Dvojčka naj bi se rodila junija. Foto: Reuters

Za Us Weekly je dejala, da je celotna družina zelo srečna in da bo njen sin zagotovo odličen oče. "Zelo veseli smo za Georgea in Amal in sploh si ne morem predstavljati dveh ljudi, ki bi bila lahko boljša starša, kot bosta onadva," je dodala.

55-letni igralec in 39-letna odvetnica za človekove pravice sta se poročila septembra 2014 v Italiji, novico o nosečnosti pa sta Georgeevim staršem zaupala osebno. "Ko sta izdala novico, smo bili vsi skupaj in bilo je čudovito," je še dodala Nina. "To je bil resnično lep družinski trenutek."

Pričakujeta dečka in deklico?
To bosta sicer prva otroka za zvezdniški par, kmalu po potrditvi novice pa se je začelo šušljati tudi o spolu dvojčkov. Nekateri ameriški tabloidi pišejo, da naj bi Nina Clooney izdala tudi spol otrok. "Meni je bilo rečeno, da pričakujeta enega fantka in eno deklico," poroča Radar Online.

Leta 2015 je Clooney, tudi dvakratni nosilec naslova najbolj seksi moškega na svetu, v nekem intervjuju povedal, da je po tem, ko je spoznal Amal, spremenil pogled na svojo prihodnost: "Vedno sem bil optimističen glede sveta. Nisem pa bil vedno popoln optimist glede tega, kako se bo izšlo meni osebno. A zdaj sem."

Zakonca se sicer kar pogosto pojavljata na rdečih preprogah, dejavna pa sta tudi na človekoljubnem področju - pred časom sta se udeležila tudi gospodarskega foruma v Davosu, kjer je bila v središču pozornosti Amal - svetovna elita se ji je poklonila za delo na področju človekovih pravic.