Nekdanja voditeljica pogovorne oddaje Ricki Lake je tretjič skočila v zakon, tokrat je 'da' dahnila Rossu Burninghamu. 53-letnica je že pred obredom na plaži na zgodbe na Instagramu objavila fotografijo sončnega vzhoda, ki jo je spremljala napoved: "Zelo dober dan bo."

Tudi fotografije samega srečnega in veselega dogodka, ki je potekal ob bučanju oceana, je s svojimi sledilci delila na družbenih omrežjih. Skupno ljubezensko pot je uradno zapečatila odeta v zlato-oranžno obleko, roke ji je krasil šopek vrtnic pastelnih barv, za izmenjanje poročnih zaobljub pa se je igralka povzpela kar na stolček, poroča People.

Gola zaroka

Par se je sicer spoznal junija leta 2020, zaročila pa sta se lanskega februarja. Pomembno vprašanje naj bi izbranec igralko vprašal, ko sta bila gola v masažni kadi. "Bilo je zelo romantično in spontano, ne bi mogla biti bolj vesela," je takrat Lake povedala v pogovoru z Andyjem Cohenom.

Burningham je po besedah ameriške zvezdnice v njeno življenje prinesel veliko veselja, miru in smeha. "To je Ross. On je moja oseba. Čudovit je, zelo ga ljubim," je zapisala ob zaroki in dodala, da se veseli, da vidi, kaj ju čaka. "Najino naslednje poglavje bo zagotovo dobro," je še pripisala Lake, ki je bila v preteklosti poročena z Robom Sussmanom in Christianom Evansom.