Rihanni se zadnje dni ne smeje preveč, saj je njen bančni račun prazen. Foto: EPA
Rihanni se zadnje dni ne smeje preveč, saj je njen bančni račun prazen. Foto: EPA

Lepotica iz Barbadosa, ki je s svojimi nastopi in prodajo plošč zaslužila ogromno denarja, je pred dnevi opazila, da ima na svojem bančnem računu le 20.000 dolarjev, za kar je obtožila Williamsovo.

Ta se obtožb brani in pravi, da z njenim bankrotom nima nič: "Ni moja krivda, če ima na računu le 20.000 doarjev. Sodelujem s številnimi drugimi znanimi igralci in glasbeniki, s katerimi nimam nobenih težav. Zakaj bi potem kradla njej? Pokazala sem ji vso dokumentacijo in ji poskušala pojasniti situacijo, a me ni hotela poslušati. Odpustila me je in spodila," je o tem povedala Williamsova.

Kriv naj bi bil menedžer
Do zdaj je Rihanna prodala 12 milijonov plošč in podpisala nekaj zelo donosnih reklamnih pogodb, a Wlliamsova pravi, da je za njeno slabo finančno stanje kriva zalozniška hiša Def Jam in njen menedžer Marc Jordan: "Ne želim nespoštlivo govoriti o Marcu, saj je odličen menedžer, a njen denar je nepremišljeno investiral v prihodnje projekte, s katerimi želi Rihanno še bolj učvrstiti na svetovni sceni. Prodaja albumov je namreč precej slabša kot prodaja njenih singlov, zato se boji, da bi neuspeh bodočega singla zamajal tudi njeno popularnost. Pri tem je žalostno to, da Rihanna o tem ve zelo malo," je zaključila Williamsova.