Schwarzenegger in Nielsenova na snemanju filma Rdeča Sonja, na katerem je vzplamtela njuna vroča romanca. Foto: IMDB
Schwarzenegger in Nielsenova na snemanju filma Rdeča Sonja, na katerem je vzplamtela njuna vroča romanca. Foto: IMDB
Nielsenova je zvezo sama omenila v svoji lanski biografiji, toda Schwarzenegger - do zdaj - njenih navedb ni komentiral. Foto: Reuters

Schwarzenegger v svoji novi avtobiografiji Total Recall: My Unbelievably True Life Story (Popolni spomin: Moja neverjetno resnična življenjska zgodba) iskreno pove, da sta imela z Nielsenovo "vroče razmerje", ko sta bila s Shriverjevo že par.

S Shriverjevo v tem času nista le hodila, ampak sta tudi že živela skupaj. Toda Schwarzenegger piše, da je vedel, da razmerje z brhko dansko igralko ne bo trajalo, in da se je zavedel, da se želi poročiti z Mario.
Romanca se je začela na snemanju filma Rdeča Sonja leta 1985, prva pa je razmerje razkrila Nielsenova v svoji knjigi spominov, objavljeni lani. Danes 49-letna igralka trdi, da ni vedela, da je njen soigralec oddan.
Nielsenova je bila po tistem poročena kar petkrat, med drugim s še enim igralskim mišičnjakom, Sylvestrom Stallonom. Leta 2008 je zaradi težav z alkoholizmom gostovala v šovu Celebrity Rehab with Dr. Drew.

"Najneumnejša stvar"
Schwarzenegger se je s Shriverjevo, nečakinjo bratov Kennedy, poročil leta 1986, razšla pa sta se lani po 25 letih zakona.

V svoji avtobiografiji, ki bo na policah od ponedeljka, 65-letni akcijski zvezdnik ponuja vpogled v svoje zasebno življenje in skoke čez plot. Opiše tudi trenutek, ko je njegova soproga izvedela za njegovo nezvestobo: "Isti hip, ko sva se usedla, se je (zakonska) svetovalka obrnila k meni in me vprašala: 'Maria je danes želela priti sem, da bi vprašala o otroku - ali si res spočel otroka z vajino gospodinjo Mildred.' Odgovoril sem ji: 'Res je.'"

V nedavnem intervjuju za oddajo 60 Minutes je Schwarzenegger priznal, da je bila to najneumnejša stvar, kar jih je kdaj storil v razmerju s Shriverjevo.