Sharon Stone je s filmskih platen skoraj izginila, še vedno pa je zaželena gostja na rdečih preprogah. Foto: EPA
Sharon Stone je s filmskih platen skoraj izginila, še vedno pa je zaželena gostja na rdečih preprogah. Foto: EPA

Erlinda Elemen trdi, da je bila med delom za hollywoodsko igralko "tarča številnih ponižujočih opazk in zmerljivk", zato se je svojo nekdanjo delodajalko odločila tožiti. Elemenovo je Sharon Stone najela leta 2006, kmalu je postala glavna varuška njenih treh posvojenih otrok, sinov Roana, Lairda in Quinna. Dva od trojice je posvojila po ločitvi od drugega moža, novinarja Phila Bronsteina, leta 2004.

Posmehovala se je njenemu rodu in veri
Filipinka je z zvezdnico in njenimi otroki prepotovala svet, a bila menda ves čas deležna zlobnih žaljivk zaradi svojega rodu in videza. "Žalila je moj naglas, moje sorodnike in vero. Ves čas mi je govorila, da sem neumna," trdi Elemenova, ki je dodala, da se ji je Stonovo posmehovala zaradi močne vere v Boga, da jo je morala vedno, ko je želela v cerkev, prositi za dovoljenje in da ji včasih ni pustila, da v svoji sobi bere Biblijo. Sharon Stone se je sicer pred leti spreobrnila v budistko. Filipinka še trdi, da je službo izgubila februarja leta 2011, potem ko jo je Stonova obtožila kraje, saj je sprejela plačilo za nadure, ki jih je med prazniki preživela z igralkinimi otroki.

A to ni edina tožba, saj se je le nekaj dni prej na 55-letno zvezdnico, ki je morda najbolj znana iz filma Prvinski nagon, "spravila" tudi nekdanja hišna pomočnica. Angelica Castillo jo toži zaradi nepravilne odpustitve, trdi pa tudi, da jo ves čas močno žalila in jo silila k pospravljanju in drugim delom, čeprav je prinesla potrdilo od zdravnika, da mora zaradi bolečin v hrbtu na bolniški dopust. Poškodbo je staknila med nakupovanjem za Stonovo.

"Pri dvigovanju in premikanju stvari bi Castillovi lahko pomagali drugi zaposleni, a jim je to Sharon Stone prepovedala. Še več, kar naprej je kričala na tožnico in jo zmerjala, da je neumna in lena," še piše v tožbi.

Igralka vse obtožbe zavrača, njeni odvetniki so jih zavrnili kot "bizarne, smešne in zlobne".