Med njunim prepirom naj bi bila oba pod vplivom alkohola - Brooke naj bi bila celo še nekoliko bolj
Med njunim prepirom naj bi bila oba pod vplivom alkohola - Brooke naj bi bila celo še nekoliko bolj "nakresana" kot Charlie. Foto: EPA

Sheena, znanega iz filmov Wall Street, Napihnjenci in televizijski seriji Dva moža in pol, so policisti aretirali in pripeljali v pripor zaradi obtožb o napadu druge stopnje, groženj ter objestnosti do njegove žene Brooke Mueller. Spor med zakoncema se je zgodil na njunem najetem domu v prestižnem gorskem letovišču Aspen v Koloradu, s policije pa so še sporočili, da je igralec ob tem uporabil celo orožje, najverjetneje nož, a tega njihova tiskovna predstavnica Stephanie Dasarov uradno (še) ni potrdila.

Sheen, čigar pravo ime je Carlos Irwin Estevez, za rešetkami ni preživel veliko časa. Po plačilu varščine (preračunano 5.900 evrov) so ga namreč že po osmih urah izpustili na prostost.

Ob tem je zanimivo, da se par, ki se je poročil maja leta 2008, kljub nasilju ne namerava ločiti. Tako vsaj pravi Sheenov agent Mark Burg: "Govoril sem z obema. Ne želita se ločiti. Dogodek je oba zelo prizadel, zato si prizadevata, da bi spor rešila v prijateljskem duhu."