Jennifer Aniston pravi, da se ob prihodu 40. rojstnega dne počuti naravnost odlično. Samo zelo dolg siv las jo je pretresel ... Foto: EPA
Jennifer Aniston pravi, da se ob prihodu 40. rojstnega dne počuti naravnost odlično. Samo zelo dolg siv las jo je pretresel ... Foto: EPA

V pogovorni oddaji komičarke Ellen DeGeneres je ameriška ljubljenka s televizije in filmskih platen Jen povedala: "Moram reči, da se resnično počutim bolje kot kdaj koli prej v življenju. A prejšnji konec tedna sem imela prvi trenutek, ko sem si zaželela, da še ne bi bila stara 40 let."

Tukaj si oglejte fotografije vročih zvezdniških skoraj 40-letnic.

In kaj se je zgodilo? "Našla sem resnično dolg siv las in to me je popolnoma iztirilo," je zaupala TV-voditeljici. "Saj ne, da bi bil moj prvi, ampak dejstvo, da je tako dolg. Pomislila sem: 'Ojoj, to je že dolgo tukaj. Koliko jih je še, in kaj to pomeni?' Dejansko sem malce zajokala."

O Johnu Mayerju: "Tip ima jajca"
DeGeneresova je iz Anistonove poskušala izvleči tudi del seznama gostov na njeni rojstnodnevni zabavi. Uspelo ji je uganiti, da bo tam njena dolgoletna prijateljica in soigralka iz prijateljev Courtney Cox s soprogom Davidom Arquetteom, če bo tam tudi njen trenutni (ali že nekdanji?) spremljevalec John Mayer, pa Jen ni potrdila. Izognila se je vprašanju, a njegovo fotografijo v zelenih enodelnih kopalkah komentirala: "Tip ima jajca. Kaj naj rečem? Zdi se mi zabaven."

A. K.