Že jeseni je sporočila, da bo sina poimenovala Oskar. Foto: Reuters
Že jeseni je sporočila, da bo sina poimenovala Oskar. Foto: Reuters

Tiskovna agencija se sklicuje na hrvaško revijo Story in posredno na vire iz družine Kostelić, novice pa njena družina še ni uradno potrdila.

Sicer je 37-letnica že jeseni potrdila, da je noseča in da bo rodila sina, ki ga bo poimenovala Oskar, temu pa je dodala, da se bo njen sin takoj, ko bo za to čas, preizkusil tudi v smučanju.
Kostelićeva je v smučarski karieri osvojila štiri zlate in dve srebrni olimpijski kolajni, pet naslovov svetovne prvakinje in trikrat skupni seštevek svetovnega pokala, končala pa jo je leta 2007.

Nekdanja smučarka svoje zasebno življenje že od nekdaj skriva, a so jo hrvaški mediji v zadnjem času večkrat videli v družbi 35-letnega Zvonimira Barišića. Pred tem je bila štiri leta v razmerju s potapljačem Borisom Ivančićem, kmalu po koncu zveze pa se je zapletla z Nemcem Danielom Haimerlom, s katerim je bila v zvezi leto in pol.

Po končani smučarski karieri se je zaposlila na ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, od leta 2016 pa v vlogi državne sekretarke vodi osrednji urad za šport na Hrvaškem.