Postavni Brandon je že od nekdaj velik oboževalec superjunaka, ki ga upodablja v filmu Superman se vrača. Foto: EPA
Postavni Brandon je že od nekdaj velik oboževalec superjunaka, ki ga upodablja v filmu Superman se vrača. Foto: EPA
Kate Bosworth in Brandon Routh
Filmska Lois Lane je v zasebnem življenju oddana Orlandu Bloomu, filmski Clark Kent pa je od začetka avgusta zaročen s Courtney Ford. Foto: EPA

Predstavniki zvezdnika filma Superman se vrača so povedali, da sta igralca, ki sta skupaj že tri leta, zelo srečna in da se veselita poroke. Kmalu se bosta skupaj pojavila tudi v kratkem filmu Denial, a spoznala se nista na poklicni poti. Postavni Routh je namreč nekoč kot natakar delal v nekem hollywoodskem centru bovlinga, kjer je Courtneyjin brat gostil predporočno večerjo. "Tako je že prvi dan poleg mene spoznal tudi celo mojo družino", je v smehu povedala 28-letna Courtney.

Courtney je Brandonov "kriptonit"
Par skupaj zelo rad gleda DVD-je, še posebej posebne dodatke, ki jih ustvarjalci filmov posvetijo ljubiteljem. Ko je Routh v Avstraliji snemal Superman se vrača, se nista videla skoraj pet mesecev, tako da je takrat njuno razmerje temeljilo na nočnih telefonskih klicih.

26-letni Routh je Fordovo zaprosil v začetku avgusta, podaril ji je prstan losangeleškega draguljarja Neila Lanea, že pred meseci pa je izjavil, da je Fordova njegov "osebni kriptonit", in bi se bil zanjo pripravljen spustiti na kolena.