Taylor Lautner, med drugim znan po vlogi volkodlaka Jacoba Blacka, ki ga je upodobil v filmski franšizi Somrak, se je po treh letih zveze končno odločil, da se s svojim dekletom Taylor Dome tudi zaroči. 29-letnik je tako na družbenih omrežjih objavil fotografiji, ki sta ujeli trenutek, ko je pred pet let mlajšo Dome pokleknil. Tako je sledilcem naznanil, da se je v soju sveč zaročil z njo, v opisu pa je pripisal: "In nenadoma so se vse moje želje uresničile."

Vesel trenutek, ki ga je v ozadju krasil tudi neonski napis igralčevega priimka, za še večje romantično vzdušje pa so poskrbele tudi rdeče vrtnice, je delila tudi medicinska sestra in ustvarjalka videov na spletni platformi Youtube. Ta je Lautnerja oklicala za svojega "absolutnega najboljšega prijatelja", oba pa sta priznala, da komaj čakata na skupaj preživeto večnost, poroča People.

"Brezpogojno me ljubiš. Pomiriš me, ko me skrbi. Prevečkrat me nasmeješ," je Lautner pozneje zapisal ob novi pošiljki fotografij, na katerih novopečena zaročenka ponosno razkazuje sijoč, po meri narejen prstan. "Vsak dan, ki ga preživim s tabo, je poseben," je še priznal v zapisu ob fotografijah, na katerih zaroko praznujeta obkrožena z vinogradi, in poudaril, da je zaradi nje boljši človek in da jo bo za vedno ljubil.

Z njima se je veselila tudi Makena Moore, sestra bodočega ženina, ki pa je poudarila tudi svojo pomembno vlogo v njunem razmerju – pred več leti naj bi ju namreč predstavila. "Taylor Dome, ko sem te spoznala v majhni cerkvi v Nashvillu, sem vedela, da te moram predstaviti svojemu bratu," je zapisala in dodala, da drug za drugega ne bi mogla biti bolj popolna, način, na katerega se dopolnjujeta, pa jo resnično navdušuje. Čestitali so jima številni oboževalci, svoje navdušene komentarje pa so pod objavo med drugim pustili tudi igralka Nikki Reed, Patrick Schwarzenegger, Lindsey Vonn in Aly Michalka.