Tiger si glavo bistri ob igranju golfa, a le ponoči, da ga ljudje ne opazijo. Foto: EPA
Tiger si glavo bistri ob igranju golfa, a le ponoči, da ga ljudje ne opazijo. Foto: EPA

Neki njegov sosed s posestva na Floridi je medijem povedal, da Tiger obiskuje bližnje igrišče za golf, a šele potem, ko se spusti mrak: "Tja gre ponoči, da ga nihče ne vidi. Le kaj je zanj bolj sproščujoče kot golf?"

33-letni prvi igralec golfa na svetu trenutno preživlja težke čase. Čeprav na vse kriplje poskuša rešiti svoj zakon, pa naj bi bila njegova žena Elin že stoodstotno odločena, da se od moža, ki naj bi imel ljubezenska srečanja in razmerja z več kot 10 ženskami, nepreklicno loči.

Zadnja v vrsti, ki naj bi s Tigerjem preživela noč, je 48-letnica po imenu Theresa Rogers, ki je še prilila olje na ogenj z izjavo, "da je njegov zakon farsa" in da se je s Švedinjo poročil le zato, da bi izboljšal svojo javno podobo. Tigerjevi prijatelji sicer pravijo, da trenutno dela vse, da bi z Elin ostala skupaj, vendar naj bi ta že pakira svoje kovčke, saj se namerava za božič z njunima otrokoma odpraviti na rodno Švedsko.

Umaknili so njegovo fotografijo
Poleg težav s propadlim zakona pa Tiger še naprej dobiva udarce tudi drugje. Na predstavitvenih spletnih straneh Floride so iz opisa domačega golfturnirja Arnold Palmer Invitational, ki ga je Woods osvojil šestkrat (zmagal je tudi letos in lani), odstranili njegovo fotografijo, še naprej pa se umikajo tudi njegovi sponzorji, ki mu dajejo največ denarja v "finančno malho". Zadnji med njimi je prestižni proizvajalec švicarskih ur Tag Heuer, pri katerem so sporočili, da Tigerja ne bodo več uporabljali v svojih oglasnih kampanjah za ameriško tržišče.