Na Pločniku slavnih je že 2.583 zvezd. Foto: Reuters
Na Pločniku slavnih je že 2.583 zvezd. Foto: Reuters

drugim.

Na seznamu imen, ki jih bodo v Los Angelesu počastili leta 2017, se je znašel tudi britanski igralec Hugh Laurie, najbolj znan po svoji vlogi v seriji Dr. House.

Iz sveta igre bodo zvezde dobili še Dwayne "The Rock" Johnson, Amy Adams, Goldie Hawn, Chris Pratt, Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Eva Longoria in usvarjalec filma Night of the Living Dead, George A. Romero.

Glasbene zvezde bodo v naslednjem letu pripadle raperju Iceu Cubu, pevcu Johnu Legendu ter skupinama NSync in New Edition z Bobbyjem Brownom, poroča The Telegraph.

Zvezdnike je izmed več sto nominacij izbral poseben odbor. Vin Di Bona, član komisije, je nove prejemnike opisal kot skupino ljudi z neverjetnim talentom, ki bodo zadovoljili okuse mnogih oboževalcev. "Vem, da se bodo razkritja svojih zvezd spominjali z velikim veseljem," je dejal Di Bona. "Tudi jaz komaj čakam, da prav vsakega izmed njih sprejmem v našo družino," je dodal.

Svojo zvezdo bodo naslednje leto dobili še manekenka Tyra Banks, Sarah Silverman, igralca Jason Bateman in Jeffrey Tambor ter igralka Rita Wilson.

Od leta 1960 so na Pločnik slavnih postavili 2.583 zvezd, vsaka oseba pa mora za prostor med slavnimi kolegi plačati donacijo v vrednosti približno 27.000 evrov.