Heidi se je na rdečo preprogo pripeljala na bolniški postelji. Foto: Twitter/EPA
Heidi se je na rdečo preprogo pripeljala na bolniški postelji. Foto: Twitter/EPA

Le redko kateri gost je vedel, kdo se pravzaprav skriva pod masko, saj je bila lepotica neprepoznavna. Po tem ko se je preoblekla v mačko, transformerja in krokarja, se je tokrat odločila, da bo slekla tudi kožo in postala truplo.

Heidi je o svoji strašljivi maski povedala: "Gre za truplo, ki nima več kože," in dodala: "Vse moje žile in vsa kri se bo videla. Sicer pa se pravzaprav ne počutim gola, saj je vse tako pisano." Poleg realistične poslikave na telesu in obrazu, si je manekenka za bolj prepričljiv videz vstavila tudi barvne leče in obarvala zobe, tako da so bili videti gnili.

Ustvarjanje kostuma je trajalo skoraj ves dan, zvezdnica pa je sproti objavljala fotografije na socialnem omrežju, tako da so lahko njeni oboževalci preobrazbo spremljali korak za korakom. Zdaj si jo lahko ogledate tudi v spodnji galeriji.

Manekenkinih zabav za noč čarovnic se vsako leto udeležijo številni zvezdniki, ki se prav tako oblečejo v bolj ali manj strašljive kostume, vstopnice za zabavo pa sicer lahko kupijo tudi "navadni smrtniki".

V videu lahko vidite nekaj Heidinih kustumov iz preteklih let.