Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Prva liga

Večni derbi za naziv podprvaka in boljše izhodišče v Evropi

Olimpija v zadnji, četrti, večni derbi vstopa s prednostjo točke, a s slabo formo. Maribor bo pred znova odprtimi tribunami Ljudskega vrta lovil še tretjo prestižno zmago za prevzem drugega mesta, ki prinaša ali daljši predah ali pa celo Evropsko ligo.

1

Prva liga

Mura z deseterico zdržala pritisk Olimpije vso tekmo

V zadnji tekmi 34. kroga Prve lige je Olimpija kljub igralcu več osvojila le točko proti Muri (0:0). Boj za drugo mesto postaja vse zanimivejši, Olimpija Mariboru beži samo za točko. Ekipi se bosta pomerili že v soboto v Ljudskem vrtu.

103

Maribor po dobljenem štajerskem derbiju ujel Olimpijo

Maribor je na štajerskem derbiju s 3:1 premagal Celje, ki si je v prejšnjem krogu že zagotovilo drugi naslov državnega prvaka. Zmaga vijoličastim pomeni veliko, saj z Olimpijo bijejo boj za drugo mesto.

88

Rozman: Poleti bi se lahko napolnila tudi tribuna na drugi strani

Matjaž Rozman je poleg še enega vratarja Metoda Jurharja edini, ki je bil s Celjem dvakrat državni prvak, tako leta 2020 kot letos. Poleti bo morda pri 37 letih dočakal tudi nastop v skupinskem delu enega izmed evropskih pokalov.

68

Rogaška, finalist pokala Slovenije, ostala brez prvoligaške licence

Bo morebitni zmagovalec slovenskega pokala ostal brez nastopa v Evropi in tudi mesta v 1. SNL-ju? Nogometna zveza Slovenije je sporočila, da je bila vloga Rogaške za podelitev licence za igranje v Prvi ligi in Uefinih tekmovanjih zavrnjena.

90
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov