Takole je Anže Kopitar v prvi tretjini premagal vratarja Cama Warda. Foto: Reuters
Takole je Anže Kopitar v prvi tretjini premagal vratarja Cama Warda. Foto: Reuters
Dobro se je zabaval tudi Aleks Ovečkin, ki je za ekipo Staal dosegel en zadetek. Foto: Reuters

Letos se v mestu Raleigh v Severni Karolini nista spopadli ekipi Vzhoda in Zahoda, temveč sta moštvi izbirala kapetana Niklas Lidström in Eric Staal, ki sta dobila največ glasov navijačev. Kopitar je pristal v Lidströmovi ekipi in se mu oddolžil z dvema goloma.

Kopitar prvi strelec za ekipo Lidström
23-letni Hrušičan je v 11. minuti dosegel prvi zadetek za svoje moštvo, potem ko je ekipa Staal vodila že s 4:0. Drugi gol je Kopitar zabil v 31. minuti za znižanje zaostanka na 6:5. Zmago si je ekipa Lidström zagotovila v razmaku slabih štirih minut v zadnji tretjini, ko so zapored zadeli Danny Briere, Jonathan Toews in Martin St. Louis.

MVP iz poraženega moštva
Za najkoristnejšega igralca tekme (MVP) je bil izbran hokejist poraženega moštva, napadalec Chicaga Patrick Sharp, ki je dosegel gol in prispeval dve podaji.

Liga NHL se nadaljuje v torek
Sezona v Ligi NHL se bo nadaljevala v torek, ko bo na sporedu 13 tekem. Kopitarjevo moštvo Los Angeles Kings bo gostovalo pri Minnesoti.

MOŠTVO STAAL - MOŠTVO LIDSTRÖM
10:11 (4:4, 2:3, 4:4)
Ovečkin 1., Stastny 3., Elias 4.,
Giroux 6., Sharp 22., Letang 27., 49., Staal 44., 60., Nash 56.; Kopitar 11., 31., Byfuglien 14., Eriksson 17., 59., Duchene 17., Stamkos 35., Briere 36., 50., Toews 51., St. Louis 54.

Kopitarjev prvi gol na tekmi vseh zvezd


Kopijevi vtisi po drugi All Star tekmi v karier