Spomin na dni, ko se je Tigerju Woodsu še smejalo. Zdaj je fant v resnih težavah. Foto: EPA
Spomin na dni, ko se je Tigerju Woodsu še smejalo. Zdaj je fant v resnih težavah. Foto: EPA

Po dveh tednih nenehnih medijskih obtožb, ki so sledile nenavadni prometni nesreči (v resnici naj bi njegov avtomobil poškodovala jezna žena), je eden najbogatejših športnikov na svetu le priznal, da ni bil zvest svoji ženi, 29-letni švedski manekenki Elin Nordegren. Svoji družini in navijačem se opravičuje in jih prosi za odpuščanje.

Potrudil se bo, da postane boljši človek
Čeprav se zaveda, da je morda že prepozno, bo zdaj storil vse, da reši zakon, v katerem ima dva majhna otroka, zato ga na turnirjih v golfu nekaj časa ne bomo videli. "Zavedam se, kako sem zaradi nezvestobe prizadel veliko ljudi, zlasti ženo in otroka. Poglobil sem se vase in se odločil, da prekinem profesionalno kariero v golfu, saj se moram potruditi, da postanem boljši mož, oče in sploh boljši človek. Žal mi je in se opravičujem," se je izpovedal Woods.

Bogate sponzorske pogodbe se razdirajo
Zlasti v ameriških medijih je Tiger Woods od 27. novembra, ko se je zgodila "prometna nesreča", novica številka ena, tabloidi pa kar tekmujejo, kdo bo odkril več njegovih ljubic. 33-letnega izjemnega golfista so vsi videli kot družinskega človeka, profesionalca, obvladovanega, osredotočenega, celo dolgočasnega. Za oglaševalce je bil pravi magnet, zdaj pa bo vse drugače in prvi pokrovitelji so že prekinili pogodbe.