Z leve na desno: poročnik Gruber, natakarica Yvette, poročnik von Strohm, policist Crabtree (sam  zadnji vrsti),   Gestapovka Helga, René Atrois, poročnik Hans Göring, natakarica Mimi. V prvi vrsti (čepita): Gestapovec herr Flick in   Michelle iz uporniškega gibanja. Foto:
Z leve na desno: poročnik Gruber, natakarica Yvette, poročnik von Strohm, policist Crabtree (sam zadnji vrsti), Gestapovka Helga, René Atrois, poročnik Hans Göring, natakarica Mimi. V prvi vrsti (čepita): Gestapovec herr Flick in Michelle iz uporniškega gibanja. Foto:
In še izvirna zasedba na prelomu iz 80. v 90. leta.

Člani vesele družbe, ki je tudi slovenske gledalce navduševala polnih deset let (med letoma 1982 in 1992), so se na srečanju dobro zabavali.

Glavni junak serije René Artois, ki ga je igral britanski igralec Gorden Kaye, po izobrazbi ni igralec in se je v teh vodah znašel povsem naključno leta 1968, največjo slavo pa mu je prinesla prav vloga Renéja. Danes 70-letnik živi v zahodnem Yorkshiru v Angliji. Kot zanimivost: čeprav igra Kaye v seriji pravega ženskarja, pa je znan po tem, da je bil eden izmed prvih javnih osebnosti, ki so se odkrito opredelile za homoseksualca.
Okrutna Helga, ki jo je igrala Kim Hartman, danes šteje 59 let in že tri leta ne dela več. S soprogom Johnom Nolanom in dvema otrokoma živi v Londonu.
Poročnika Gruberja, homoseksualca, zaljubljenega v Renéja, je upodobil Guy Siner, ki pri 64 letih še vedno igra in v javnosti slovi kot precejšnji ženskar. Z družino živi v Sussexu v Angliji.

Igralka Kirsten Cooke, ki je igrala Michelle Dubois (tisto, ki bo "to rekla samo enkrat"), se že skoraj polno desetletje ne ukvarja več z igro.
Herr Otta Flicka je igral izjemni Richard Gibson, ki danes šteje 57 let in je še vedno precej dejaven igralec.
Arthur Bostrom, simpatični častnik Crabtree, čigar "angleščine" se ne da pozabiti, danes igra v britanski seriji Doctors (Zdravniki). Zanimivo je, da je Bostrom edini igralec iz serije, ki tekoče govori francosko. Danes ima 56 let in živi z družino v Londonu.
Prikupna Sue Hodge, ki je igrala pomočnico Mimi, po koncu serije ni zaigrala v nobeni večji vlogi.
Vicki Michelle je igrala Yvette, privlačno natakarico Renéjeve kavarne in eno izmed šefovih ljubic. Vloga Yvette jo je proslavila, kariero pa je začela v Belgrade teatru v Coventryju.
Carmen Silvera, kanadska igralka, ki je upodabljala lik Edith, je umrla leta 2002 v 80. letu starosti.
Rose Hill, ki je igrala Edithino mamo Madame Fanny, je umrla leta 2003. Stara je bila 89 let.