Charlie in Brooke naj bi poskusila znova. Foto: EPA
Charlie in Brooke naj bi poskusila znova. Foto: EPA
Dva moža in pol
Snemanje priljubljene serije Dva moža in pol, v kateri sta poleg Charlieja glavna junaka še Jon Cryer in Angus T. Jones, bo začasno prekinjeno.

Po besedah tiskovnega predstavnika 44-letnega igralca Stana Rosenfielda bodo snemanje prekinili za nekaj časa. "Igralčeva odločitev je preventivne narave", je še pojasnil Rosenfield in dodal, da Sheen prosi za spoštovanje njegovo zasebnosti in ne namerava dajati nobenih nadaljnjih pojasnil v zvezi z rehabilitacijo.

Ekipa mu stoji ob strani
Zakaj natančno se je Sheen odločil za rehabilitacijo, tako ni znano, režiser serije Dva moža in pol pa je dejal, da Sheena ekipa podpira. "Želimo mu vse najboljše in upamo, da bo uredil svoje zasebne težave," je dejal in potrdil, da bodo za nekaj časa prekinili snemanje.

Igralec se je odločil za rehabilitacijo dva meseca po aretaciji na njegovem domu v Aspnu, ko je z nožem grozil ženi Brooke Mueller. Sheen je bil nato zaradi napada in groženj ženi tudi obtožen, vendar je bil po plačilu 5.900 evrov varščine izpuščen na prostost, 15. marca pa se mora zglasiti na sodišču v Koloradu. Če bo spoznan za krivega, mu grozi, da bo moral za tri leta v zapor.

Na rehabilitaciji tudi žena
Poleg dobitnika oskarjev za filma Vod smrti (Platoon) in Wall Street pa naj bi bila, kot pišejo nekateri mediji, na rehabilitaciji tudi njegova žena, s katero naj bi se sicer že pobotala.

Ker je novica prišla v javnost, je Muellerjeva vložila tožbo proti kalifornijskemu rehabilitacijskemu centru zaradi poseganja v zasebnost. Njen odvetnik Yale Galanter je povedal, da je bila Brooke prisiljena zapustiti center, v katerega se je vključila v začetku meseca, saj je osebje novinarjem posredovalo zaupne podatke pacinetke. Zdaj je po besedah odvetnika v drugi zasebni kliniki, kjer je bolje poskrbljeno za njeno zasebnost.

Tretji zakon, pet otrok
Brooke je sicer Charliejeva tretja žena, s katero sta poročena od maja 2008 in imata dva otroka. Dvojčka Bob in Max sta se rodila marca lani. Od junija 2002 je bil Charlie štiri leta poročen z igralko Denise Richards, s katero ima prav tako dva otroka. Marca 2004 mu je Denise rodila hčerko Sam, vendar je leto pozneje, ko je bila v šestem mesecu nosečnosti, napovedala ločitev "zaradi nepremostljivih razlik". Junija leta 2005 je rodila drugo hčerko Lolo.

S prvo ženo Donno Peele, s katero sta bila poročena le nekaj več kot leto (ločila sta se novembra 1996), Charile sicer nima otrok, že od prej pa ima odraslo hčerko Cassandro Jade Estevez. Zdaj 25-letno hčerko ima z nekdanjim dekletom Paulo Profit.