Je to mogoče? Tiger naj bi (znova) izkoristil priložnost, ko Elin ni bilo zraven, in se spet zabaval z eno izmed svojih ljubic. Foto: EPA
Je to mogoče? Tiger naj bi (znova) izkoristil priložnost, ko Elin ni bilo zraven, in se spet zabaval z eno izmed svojih ljubic. Foto: EPA
Cuba Gooding Jr.
Se bo Cuba Gooding Jr. na velikem platnu spremenil v Tigerja? Foto: EPA

29-letni nekdanji manekenki je družbo v znanem smučarskem središču Chamonix delala sestra Josephin, poleg tega pa še pet prijateljev, poroča britanski tabloid The Sun. Druščina je zatočišče našla v leseni koči, v kateri prenočitev stane več kot 5.000 evrov na noč, za silvestrovo pa je plavolasa Elin, ki ima s Tigerjem dva otroka, rezervirala razkošno restavracijo. Po večerji so večer nadaljevali v lokalu, kjer se je Elin sprostila na plesišču, opazovalci pa so dejali, da je bilo videti, kot da Švedinja "začenja življenje na novo".

"Elin je želela s sestro in tesnimi prijatelji pobegniti z minskega polja, na katero jo je Tiger poslal s svojim obnašanjem. Zaradi njegovih dejanj je povsem sesuta," je dejal njen prijatelj, ki je še namignil, da bi mu lahko oprostila zaradi "čudovitih otrok, ki jih imata".

Saj ni res - je ZNOVA skočil čez plot?
In kaj je medtem počel najboljši golfist na svetu, ki se mu je nekoč na videz popolno življenje sesulo kot hišica iz kart? Ostal je v ZDA in si belil glavo z denarnimi posledicami njegovih spolnih škandalov, saj je kar nekaj sponzorjev prekinilo donosne pogodbe z njim. Razkritje njegovih številnih ljubic pa je po žepu udarilo tudi mnoga podjetja, ki so sodelovala z njim, saj naj bi se njihova tržna vrednost zmanjšala od tri do osem milijard evrov.

Nekateri mediji pišejo tudi o tem, da so ga v Palm Beachu na Floridi opazili na zabavi z Rachel Uchitel, prvo žensko, za katero se je izvedelo, da mu je občasno grela posteljo.

Vsak po svoje "ližeta rane"
Spomnimo, škandalozni klobčič okoli Tigerja Woodsa se je začel odvijati 27. novembra, ko je bil slavni športnik v bližini svoje hiše na Floridi udeležen v manjši prometni nesreči, kmalu pa se je izkazalo, da je v avto sedel, da bi zbežal pred besno Elin. Čez nekaj dni je javno priznal nezvestobo - povezujejo ga kar s 14 ženskami - in najavil, da se za nedoločen čas umika z zelenic, da bi skušal rešiti zakon. A od prometne nesreče Tigerja in Elin še niso opazili skupaj.

V enem največjih škandalov leta 2009 pa so mnogi zavohali tudi denar. Tako se že govori, da bi o Tigerju lahko posneli film, v katerem naj bi enega najuspešnejših in najbogatejših športnikov upodobil 42-letni oskarjevec Cuba Gooding Junior.