Če lahko verjamemo poročanju britanskih tabloidov, je Kate že več kot dva meseca gospa Hince. Foto: EPA
Če lahko verjamemo poročanju britanskih tabloidov, je Kate že več kot dva meseca gospa Hince. Foto: EPA

Britanski mediji so poročali, da sta si 36-letna Mossova in 40-letni Hince, kitarist skupine The Kills, zaobljubi izmenjala pred peščico prijateljev in družinskih članov ob obali na idiličnem sredozemskem italijanskem otoku. Nevesta naj bi bila med obredom v mali cerkvi bosa, nosila pa naj bi prosojno belo obleko, pišejo tabloidi. Njena šestletna hči Lila Grace, ki se je rodila v razmerju z urednikom Jeffersonom Hackom, naj nosila poročna prstana, k slavju pa naj bi mladoporočenca povabila tudi vaščane, je poročal AFP.

A nato se je oglasila predstavnica britanske zvezdnice in te besede zavrnila: "Kate zagotovo ni poročena. Vsake drugačne trditve so popolnoma nepravilne," je dejala.

Mossova je Hinca sicer spoznala pred tremi leti prek skupne prijateljice Sadie Frost, poroko pa naj bi zaljubljenca skrivala zato, ker sta se želela izogniti medijski pozornosti. Seveda so se številna namigovanja pojavljala že nekaj časa, tudi zato, ker so paparaci na Katini roki opazili poročni prstan.

Pred Hincom je bila Kate romantično povezana s težavnim rockerjem Petom Dohertyjem, leta prej pa sta bila par s hollywoodskim zvezdnikom Johnnyjem Deppom. Jamie Hince naj bi bil tisti, ki mu je prej precej divjo Kate uspelo ukrotiti in ji pomagati na pot do bolj zdravega življenjskega sloga.