O razvpitem življenju manekenke Kate Moss so se pojavile nove zgodbe. Foto: Reuters
O razvpitem življenju manekenke Kate Moss so se pojavile nove zgodbe. Foto: Reuters

Del tega zdaj odkriva avtorica Lizzy Goodman v knjigi o zgodovini rocka v začetku tega tisočletja Meet Me in the Bathroom. V njem, kot poroča Radar Online, izpostavi zgodbo danes 41-letnega indierockerja Anthonyja Rossomanda, ki je prvič spoznal Mossovo med obiskom Sadie Frost, nekdanje žene igralca Juda Lawa.

"Imeli so majhen tobogan za otroke in zjutraj smo vsi viseli na njem, zadeti od MDMA, in igrali kitare," se je spominjal Rossomand. "Vpleten sem bil v nekaj nenavadnih situacij, ko sem bil del trojčka v zgornjem delu hiše. V nekem trenutku sem pogledal proti stropu in videl fotografije Juda Lawa in sem si rekel, da kaj sploh počnem," je še nadaljeval.

Mossovo je spoznal po zaslugi stanovskega kolega Jacka Whita, ki ga je izzval, naj spi z manekenko. "Zgrabil me je v baru sredi Dorchestra in rekel, da sem jaz tisti izbranec in naj to naredim za ZDA. In ona je bila za," se je spominjal Rossomand.

Podobno izkušnjo v knjigi opisuje še en indierocker, in sicer Har Mar Superstar."Zvečer, preden smo ši k Sadie, smo zašli v nenavaden bar. Tam smo plesali in med drugim sem plesal tudi s Kate. Vsi so me spraševali, kako mi je to uspelo, ampak sem samo šel do nje in jo prosil za ples. Tri ure pozneje sva bila v hiški na drevesu pri Sadie in se poljubljala," je svoja doživetja opisal indierocker.