Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Dirka po Italiji

Giro Tudi sprint za 12 točk: Pogačar prvi na vrhu Prati di Tiva

Tadej Pogačar na 107. Dirki po Italiji še naprej kaže izjemne predstave. Dobil je že tretjo etapo, potem ko je bil po 15-km ciljnem vzponu na Prati di Tivo zanesljivo najboljši v sprintu deveterice. S tem je še povečal vodstvo v skupnem seštevku.

154

Po prvi tretjini Gira Pogačar: "Lepa prednost, a do Rima je še dolga pot."

"Zdaj je odgovornost na UAE Emirates. Zdaj lahko dirko le še izgubijo, kot se pravi," po razpletu kronometra v Perugii priznava ekipa Ineos Grenadiers, medtem ko v rožnato majico odeti slovenski šampion opozarja, da sta pred njim še dve tretjini Gira.

39

Giro Pogačar blestel v zahtevnem zaključku kronometra in konkretno povišal skupno vodstvo

Tadej Pogačar je sijajno stopnjeval ritem v vožnji na čas v Perugii. V zaključku je pridobil ogromno časa, v velikem slogu slavil drugo zmago na 107. Dirki po Italiji in močno povišal prednost v skupnem seštevku.

472

Tour 202 Jan Polanc: Sproščeni Pogačar preudarno varčuje z močmi

Po šestih etapah kolesarske Dirke po Italiji vodilni v skupnem seštevku ostaja Tadej Pogačar. Slovenec za zdaj upravičuje vlogo nespornega favorita. Že v drugi etapi je s svojo prvo zmago na Giru prevzel rožnato majico, ki je ni ogrozil še nihče.

2

Številke Andrej Hauptman: Slovenska kolesarska šola je res vrhunska

"Tadej Pogačar noče, da bi se delale razlike med njim in ekipo. Kadar vpraša za eno stvar, bo vedno vprašal za vse kolesarje. Z njim je lahko delati, vsako stvar naredi maksimalno," najboljšega kolesarja na svetu opisuje športni direktor Andrej Hauptman.

27

Giro Za Sanchezom se je najbolj prašilo, Pogačar varno čez pasti

Pelayo Sanchez, debitant na Giru, je zmagovalec nervozne šeste etape Dirke po Italiji, ki je bila začinjena z makadamskimi odseki. Luka Mezgec je bil šesti, Tadej Pogačar pa ni dopustil, da pred petkovim kronometrom preda rožnato majico.

162

Giro, 5. etapa Ubežnikom uspelo, zmagal pa je Thomas. Benjamin Thomas.

Glavnina je odlašala, moštva so motovilila, ko je vrag vzel šalo, so kolesarji pritisnili na pedale, a bilo je že prepozno. Skupina štirih ubežnikov je uspela, zmage na 5. etapi letošnje Dirke po Italiji pa se je razveselil Benjamin Thomas (Cofidis).

128

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov