Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Gregor Valenčič

Uspešna Slovenija "Ljudje se ne zavedajo, da je treba še veliko več kot samo podeljevati nagrade"

03.11.2014

Evropa in Afrika bi morali sodelovati kot leva in desna roka, saj lahko skupaj naredimo več, je prepričan letošnji dobitnik nagrade ethecon Tomo Križnar.

Svet "Afganistan ima v sebi velik potencial za državljansko vojno"

19.10.2014

Ljudje v Afganistanu si najbolj želijo varnosti, saj vedo, da bodo le tako imeli možnosti za vse drugo, je po vrnitvi iz še vedno nemirne države povedal novinar Vala 202 Gorazd Rečnik.

Svet F-35 po kupu denarja in zamudah še vedno daleč od bojnih nalog

13.08.2014

Razvoj novega ameriškega lovca F-35 se je v zgodovino že vpisal kot najdražji oborožitveni sistem, a številne težave in pretečeni roki so pustili madež na najmodernejšem vojaškem letalu.

Svet Vesoljska tekma dobiva nove tekmece

16.05.2014

Vesoljski tekmi v prejšnjem stoletju je sledilo sodelovanje v vesolju, kjer pa smo danes znova priča rivalstvu, ki so se mu pridružili novi igralci, kot je Kitajska.

Svet Severnokorejski "stric iz ozadja" postal žrtev svojega varovanca

11.12.2013

Kim Džong Un ima za seboj prvo veliko čistko, s katero je odstranil svojega vplivnega strica in do zdaj drugega človeka v totalitarnem ustroju Severne Koreje.

Svet "Jedrski dogovor je zmaga za celotno svetovno javnost"

25.11.2013

Dogovor Irana in velesil o iranskem jedrskem programu je kompromis obeh strani. Tukaj ni zmagovalcev ali poražencev, je dejal nekdanji veleposlanik v Teheranu Jožef Kunič.

Svet Onesnaženo ozračje postaja kitajski sovražnik številka ena

26.10.2013

Kitajski predsednik Ši Džinping si je ob prevzemu oblasti za glavno nalogo zadal boj proti korupciji, a "umazana" ni samo partijska elita, ampak tudi zrak nad Kitajsko.

Svet Nigerija vabi tuje vlagatelje - zaupajte in obrestovalo se vam bo

08.10.2013

Nigerija je pri mnogih še vedno simbol korupcije in birokratskih preprek, a dejansko stanje je daleč od te podobe in 170-milijonski trg zdaj ponuja številne priložnosti, tudi za slovenska podjetja.

Svet V napadih z brezpilotnimi letali doslej ubiti štirje Američani

23.05.2013

Ameriški pravosodni minister Eric Holder je priznal, da so bili od leta 2001 v napadih z brezpilotnimi letali ubiti štirje ameriški državljani. Barack Obama je do zdaj branil napade, saj naj bi bili ...

Svet "Ali bi moral Zahod pustiti pri miru Afganistan?"

20.05.2013

O Afganistanu se piše samo bombastično, ko je nekaj hudo narobe. Ni niti ene novice, kako nastaja civilna družba, pri čemer aktivno sodeluje tudi Slovenija, pravi Ralf Čeplak Mencin, ki je opravljal ...

Svet Tendai Huchu: Vsi se osredotočajo na Mugabeja, a težava v Zimbabveju je sistem

01.04.2013

Zahodnjaki na Zimbabve gledamo preveč posplošeno in izpuščamo kompleksnost, pravi zimbabvejski pisatelj Tendai Huchu, čigar delo Frizer iz Harareja se je uvrstilo med

Svet Foto: Portret sveta v letu 2012

30.12.2012

Svet se nam je v letu 2012 v spomin vtisnil prek neštetih podob in nekaj najbolj nepozabnih smo za vas zbrali tudi na MMC-ju. Kot vedno, priporočamo ogled v celozaslonskem načinu.

Stran 12 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov