Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Gregor Valenčič

Svet Slovenci v Afganistanu - več kot le vojaška misija

04.12.2009

Slovenska vojska ne načrtuje povečanja števila vojakov v Afganistanu in naš prispevek bo ostal v okviru do 90 pripadnikov, so za MMC povedali na ministrstvu za obrambo.

Svet Nato v Afganistanu: prišel je čas odločitve

03.12.2009

ZDA bodo v Afganistan poslale 30.000 dodatnih vojakov in zdaj so na vrsti zaveznice v Natu, od katerih Američani tudi pričakujejo več vojakov in denarja z a nemirno državo.

Svet "Rusija se norčuje iz Slovenije"

25.11.2009

Doku Zavgajev je v vseh pogledih sporna osebnost in njegovo vlogo v čečenski vojni lahko primerjamo z vlogo Radovana Karadžića v vojni v BiH-u, je o novem ruskem veleposlaniku dejal Branko Soban.

Svet Same težave z največjo nuklearko na svetu

19.11.2009

V največji jedrski elektrarni na svetu, na severozahodu Japonske, se je znova zgodil incident, vendar ni bilo nobenih žrtev in niso zaznali sevanja.

Evropska unija Pahor si na čelu EU-ja želi videti Blaira

30.10.2009

O kandidatih za predsednika EU-ja se še ne govori uradno, a v ozadju kroži nekaj imen. Slovenski premier se je že opredelil in njegova izbira je Tony Blair.

Evropska unija Barroso še pet let na čelu Evropske komisije

16.09.2009

Joseju Manuelu Barrosu vsi slovenski evropski poslanci niso bili najbolj naklonjeni, vendar ga je Evropski parlament vseeno spet izvolil na čelo Evropske komisije.

Svet "Končajte že to sramotno človeško tragedijo"

03.09.2009

Begunsko taborišče Dadab na severu Kenije, kjer životari skoraj 300.000 somalijskih beguncev, je največje na svetu, življenje tam pa ni vredno človeka, opozarjajo humanitarne organizacije.

Svet Primer Lockerbie: kupčkanje pod krinko sočutja?

03.09.2009

Izpustitev obsojenca za teroristične napade nad Lockerbiejem razburja še naprej. Vse bolj kaže, da ni šlo za izraz sočutja, ampak so v ozadju čisto gospodarski interesi Britancev v Libiji.

Svet S predčasnimi volitvami po rešitev za Grčijo

03.09.2009

Politični škandali, gospodarska kriza, nemiri, bombni napadi in še uničujoči gozdni požari. Težav je preveč in grški premier Kostas Karamnlis se je odločil za predčasne volitve.

Svet Povabilo na pivo "miru" v Belo hišo

25.07.2009

Barack Obama se je pokesal in priznal, da bi moral pazljiveje izbirati besede, ko je po nepotrebi in nespretno komentiral policijsko aretacijo uglednega temnopoltega profesorja.

Svet Hrvaški upokojenci iz vladne koalicije

24.07.2009

Hrvaška stranka upokojencev je izstopila iz vladne koalicije zaradi novega "kriznega" davka na izplačane prihodke, tudi na pokojnine.

Svet Arbitraža uspela - zmaga za mir?

22.07.2009

Stalno arbitražno sodišče v Haagu je sprejelo težko pričakovano odločitev in na novo razmejilo z nafto bogate sudanske pokrajine Abjej. Sever in jug Sudana zagotavljata spoštovanje odločitve sodišča.

Stran 16 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov