Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Gregor Valenčič

Svet Dobrota slovenskih darovalcev prispeva k boljšemu življenju v Afriki

26.08.2011

V Afriki se še vedno spopadajo s težavami pri zagotovitvi osnovnih potreb, predvsem za najrevnejše. Pri tem ne gre brez pomoči dobrodelnih organizacij, med katerimi je tudi Slovenska Karitas.

Svet "Prav je, da smo enako občutljivi na težave doma in po svetu"

15.07.2011

Slovenska vlada bo ob hudi suši v Afriki pomagala prek Svetovnega programa za hrano. Čeprav se v Sloveniji spoprijemamo z naraščajočo socialno problematiko, je prav, da smo prav tako občutljivi za ...

Evropska unija "Za Hrvaško je bila v pogajanjih najškodljivejša slovenska blokada"

10.06.2011

Če ne bi bilo Franja Tuđmana in avtoritarnega režima, bi mogoče Hrvaška že prej vstopila v EU. V pristopnih pogajanjih je bila najškodljivejša slovenska blokada, je prepričan hrvaški analitik Davor ...

Svet "Projekt Mladića, Karadžića in Miloševića je živel v srcih 80 odstotkov Srbov"

27.05.2011

"Čestitam Borisu Tadiću, saj se ni lahko bojevati z bolnimi ljudmi, za katere je Ratko Mladić narodni heroj," je ob aretaciji haaškega ubežnika dejala predsednica Združenja žensk in mater iz ...

Svet Izzivanja muslimanov za prgišče političnih točk

22.05.2011

Bolgarska družba se mora odločno upreti nasilju je po petkovem napadu desničarjev na muslimanske vernike v Sofiji dejal bolgarski predsednik Georgi Parvanov.

Svet "Arabci imajo namesto bin Ladna nove junake iz množičnih uporov"

03.05.2011

"Svet žal zaradi tega ne bo varnejši. Svet se bojuje proti Al Kaidi, a hkrati se na drugi strani pojavljajo še bolj radikalne organizacije," je glede uboja Osame bin Ladna dejal Zijad Bećirović.

Svet Redovnica Starmanova: Resnica je, da sta v Slonokoščeni obali pobijali obe strani

23.04.2011

Žalostno je gledati, kako so porušili Abidjan in oropali marsikoga, za kar sta krivi obe strani, je o razmerah v Slonokoščeni obali povedala slovenska misijonarka Anica Starman, ki je v to ...

Gospodarstvo Slovenija se je pridružila Južnemu toku

22.03.2011

Geoplin in Gazprom sta podpisala sporazum o ustanovitvi podjetja Južni tok Slovenija. Putin meni, da kljub pomislekom projekt ni ogrožen, je pa Rusija pripravljena na kakršen koli razvoj dogodkov.

Svet Dobra polovica Slovencev odletela v Tripolis, drugi ostali v Sebi

23.02.2011

Slovenski turisti v Libiji so se iz Ubarijskih jezer vrnili v mesto Seba, od koder jih je en del že lahko poletel v Tripolis, medtem ko preostali še čakajo na proste sedeže.

Svet Mirna razdelitev Sudana vodi prek z nafto bogate pokrajine Abjei

07.01.2011

V Sudanu bo v nedeljo potekal referendum o odcepitvi Južnega Sudana. Drugi referendum o statusu mejne pokrajine Abjei, še pomembnejši za mir v regiji, so preložili za nedoločen čas.

Svet Križnarja strah vojne v Sudanu, Videmšek bolj optimističen

21.12.2010

Z referendumom o odcepitvi južnega Sudana bo 9. januarja v Afriki skoraj gotovo nastala nova država. Vprašanje je, ali bo to vodilo do nove vojne, o čemer je tekla beseda na okrogli mizi v Ljubljani.

Svet ZDA nad upornike z načrtom, a brez svojih vojakov

26.11.2010

Barack Obama je sprejel načrt za razorožitev zloglasne ugandske Gospodove uporniške vojske, ki ustrahuje ljudi v osrčju Afrike. Ameriških vojakov v Afriko ne bo pošiljal.

Stran 14 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov