Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Kaja Sajovic

Ture avanture S helikopterjem na Kanin na friko: "Nad 2.200 metri kalorije ne štejejo"

14.09.2020

Na eni strani bovškega letališča je peščica fantov vadila gibe, kako skočiti s padalom. Na drugi so domačini vsrkavali presenetljivo močne septembrske sončne žarke in srkali dopoldansko pivo.

Po Sloveniji Vipavska dolina z impresivnimi glampingi, vinskimi kletmi in michelinko

08.09.2020

Vipavsko dolino je v zadnjih letih odkrivalo kar nekaj tujih publikacij, navdušenih predvsem nad izjemno vinsko ponudbo in zaspanimi, od turizma neokrnjenimi vasicami.

ZDA 2020 Kamala Harris piše zgodovino, a njena preteklost ni ravno progresivna

29.08.2020

"Pozdravljajte zgodovino, a na Wall Streetu so dobili kandidata, ki so si ga želeli," je o Kamali Harris kot kandidatki za podpredsednico ZDA dejala Nina Turner.

Kulinarika Negotovi časi - okužbe zaprle nekatere najboljše restavracije

23.08.2020

Ko so se restavracije po svetu po karanteni počasi začele odpirati, z vsemi previdnostnimi ukrepi, se je zdelo, da se bo gostinstvo morda le rešilo. A primera dveh restavracij zgovorno pričata, da živimo v skrajno krhkih časih.

Testiranje turistov Zakaj Slovenija teste zavrača, Nemčija pa jih ponuja celo brezplačno?

22.08.2020

Čeprav hrvaški mediji ta konec tedna poročajo o eksodusu turistov iz Hrvaške, potem ko sta za dopustnike obvezno karanteno uvedli tako Slovenija kot Velika Britanija, pa se čez našo državo še naprej vijejo vrste proti jugu.

Lepi zapuščeni kraji Nesojena Mussolinijeva upokojitvena vila na Rodosu

21.08.2020

Villa de Vecchi ni ravno ena od atrakcij, ki bi jo na Rodosu kaj glasno oglaševali. Ne pripisujte tega toliko temu, da poslopje ni ravno najvarnejše za raziskovanje, kot temu, da gre za vilo, zgrajeno za Benita Mussolinija.

ZDA Samomor Daisy Coleman razkriva uničujočo moč družbenih omrežij

10.08.2020

Daisy Coleman je leta 2012, ko je bila stara 14 let, posilil eden od starejših fantov iz višjih letnikov. Namesto pravice je bila deležna pogroma na družbenih omrežjih. Po več spodletelih poskusih si je prejšnji teden vzela življenje.

Fascinantni hoteli Kako je videti eden najosupljivejših hotelov na svetu?

25.07.2020

Popolno in organsko vdelan v rdeči peščenjak dih jemajoče puščave v Utahu, na divjem jugozahodu ZDA. Zvezdniški klan Kardashian se je tja zatekel na luksuzni oddih. In še leta 2015 je hotel Amangiri veljal za najdražjega na svetu.

Preverili smo Kako je videti letenje v času pandemije?

21.07.2020

Kako točno je videti letenje v času pandemije koronavirusa? Zlasti v tujih medijih se je pojavljalo kar nekaj apokaliptičnih člankov, kako nevzdržno je. V resnici vse skupaj poteka presenetljivo gladko.

ZDA Humboldt: Kjer pridelajo največ marihuane - in kjer izgine največ ljudi

20.07.2020

Ko prečkaš okrožno mejo, z razburkanim oceanom na eni strani in gričevnatim, v meglice ovitim zaledjem na drugi, te najprej pozdravi zavesa sekvoj.

Kulinarika Džungla: novo vroče shajališče na Obali ponuja istrsko ulično hrano

18.07.2020

Na eni strani gugalnica, na drugi tropsko navdihnjen točilni pult, za katerim pa fantje mešajo avtorske, istrske kreacije. Za uvod vam postrežejo Biosingovo divjačinsko salamo, sledi vitello tonatto, a z oslom (!) namesto teletine. Dobrodošli v Džungli!

Kulinarika Boškinac: Zadnja hrvaška Michelinova zvezdica črpa surovine samo s Paga

17.07.2020

Pravkar ulovljen jadranski tun, lignji in morski ježki. Paška jagnjetina, ki se prosto pase po otoku in ima zato izrazito slan priokus. Boškinac, zadnja hrvaška Michelinova zvezdica, je posebnež tudi zato, ker uporablja zgolj in samo sestavine s Paga.

Stran 19 od 81
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov