Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Ilić: Upam, da bomo za Evropo imeli pravo ekipo

28.05.2018

"Toliko vsega je v tem pokalu ... Spomnil sem se na otroška leta, kako sem se na treninge vsak dan vozil s kolesom in kako sem doma trenirko, polno peska, vrgel v banjo in mi je mama čistila opremo."

Nogomet Kavčič vpoklical tudi Zahovića: Ne želim, da se nanj izvaja pritisk

23.05.2018

Selektor nogometne reprezentance Tomaž Kavčič je objavil seznam 25 igralcev za prijateljsko tekmo proti Črni gori, ki bo v soboto, 2. junija, v Podgorici.

Prva liga Prijatelji v Argentini le dočakali pomemben gol

21.05.2018

Samo 57 minut je pred sobotnim derbijem spomladi igral Andres Vombergar, v Ljudskem vrtu pa je z zmagovitim golom v 90. minuti postal veliki junak Olimpije.

Prva liga Zadetek Vombergarja v praksi vreden štiri točke

20.05.2018

Pred zadnjimi 270 minutami nogometnih bojev v tej sezoni je v Ljubljani zadišalo po dvojni kroni, šele drugi v samostojni Sloveniji in prvi po 25 letih.

Citat za prebrat Joachim Löw

15.05.2018

Iz nogometne zveze so jima jasno sporočili, da je bila to nesrečna poteza. Ko igraš za Nemčijo, zastopaš nemške vrednote. Razumem pa, da igralcem s koreninami v drugih državah včasih bijeta dve srci.

Prva liga Milanič: Bil sem prepričan, da ne moremo izgubiti

10.05.2018

32. krog državnega prvenstva v nogometu resda ni prinesel spremembe na vrhu lestvice, a z njegovim razpletom je veliko bolj zadovoljen Maribor.

Prva liga Domžale - Maribor prva v trilogiji tekem, ki bodo odločile prvaka

08.05.2018

"Maribor ima več izkušenj s tekmami, ko je treba igrati na izid, prav tako z igro pod pritiskom. Na drugi strani pa ima Olimpija priložnost, da prav na teh tekmah dozori kot ekipa," pred sklepnimi ...

Citat za prebrat Darko Milanič

01.05.2018

Upal sem, da se bo izboljšalo, vendar stanje še vedno ni najboljše. Jana Mlakarja bodo v naši zdravniški službi težko usposobili za tekmo z Rudarjem, prav tako je negotov za naslednjo.

Prva liga Bišćan: Moti me le to, da vse skupaj prihaja iz naših vrst

29.04.2018

"V odnosu med predsednikom (Mandarićem) in mano se poskuša ustvariti neko napetost, za kar pa ni ne potrebe ne prostora ne razloga. Vendar so, kot kaže, nekateri ljudje, ki so tam blizu, uspeli v ...

Citat za prebrat Slaviša Stojanović

21.04.2018

Na koncert pridejo ljudje, ki te imajo radi. V nogometu pa zna biti malo drugače. Tam te pa najbrž vsaj polovica prisotnih ne sprejme.

Citat za prebrat Tadej Malovrh

17.04.2018

Boj proti dopingu ne more biti pripet na Olimpijski komite Slovenije in ne morejo ga izvajati ljudje, ki so že toliko časa tako ali drugače vpeti v športu.

Prva liga Vztrajne Domžale kaznovale Olimpijino obrambno držo

15.04.2018

Če so najzanimivejša tuja prvenstva že odločena, bo, kot kaže, zadnji mesec in pol sezone razburljivejši na slovenskih nogometnih zelenicah.

Stran 18 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov