Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Dervišević poskrbel za dober trening Ivačiča pred derbijem

27.10.2018

Pred petimi meseci se je v Mariboru na derbiju odločalo o naslovu prvaka Prve lige TS, tokrat ne bo tako napeto, a vendarle bo tekma pomembna. Oba tekmeca sta jo pričakala v karanteni.

Prva liga Barišić: Gremo v pravo smer. Derbi prihaja ob pravem času.

24.10.2018

17. aprila 2016 je Zoran Barišić zadnjič sedel na klopi Rapida na dunajskem derbiju proti Austrii, čez tri dni pa bo prvič okusil zeleno-vijoličasto rivalstvo tudi v Sloveniji.

Prva liga Milanič: Verjamem, da bomo na derbiju leteli

22.10.2018

"Prepoznati je mogoče način, na katerega hoče Olimpija ogroziti tekmeca v napadu. To se vidi, ker se zadeve ponavljajo," je Darko Milanič kmalu po zmagi nad Gorico misli že usmeril proti sobotnemu ...

Nogomet "Pravi značaj imaš, ko nočeš izgubiti niti pri človek, ne jezi se"

13.10.2018

Po slabem uvodu v Ligo narodov bi si slovenski nogometaši težko izbrali bolj neugoden popravni izpit, kot bo drevišnja tekma na Norveškem.

Nogomet Leipzig: "Kampl zaradi infekcije za zdaj ne more oditi v Slovenijo"

08.10.2018

Kevin Kampl se v ponedeljek ni pridružil pripravam slovenske nogometne reprezentance pred tekmama Lige narodov proti Norveški in Cipru. Ali bo lahko prišel v prihodnjih dneh, še ni jasno.

Prva liga Najbolj vroč branilec Gorice zbiral pokale za najboljšega strelca

27.09.2018

S 199 centimetri bo Žiga Lipušček drevi najvišja ovira pred vrati Gorice, ki jo bodo morali izigrati nogometaši Olimpije, če bodo želeli nadaljevati niz štirih zaporednih zmag v Prvi ligi TS.

Citat za prebrat Primož Roglič

22.09.2018

Meni uvrstitev med najboljših deset ne predstavlja motivacije in cilja. Šel bi tja z željo zmagati. Trasa posamičnega kronometra je dolga 54 kilometrov in za to se je seveda treba pripraviti.

Prva liga Foto: V Murski Soboti nogometni praznik z napako

17.09.2018

Sijajno ozračje na tribunah, trda tekma na zelenici in sporne sodniške odločitve so zaznamovali prvi dvoboj Mure in Olimpije v Fazaneriji po marcu 2013, v katerem je bilo več zmagovalcev in en ...

Citat za prebrat Tomaž Kavčič

08.09.2018

Ciper ni ekipa, kot sta, denimo, San Marino ali Malta, pa spoštovanje tudi njima. Ciprčani imajo nenazadnje dve ekipi v skupinskem delu Evropske lige.

Nogomet Zajc: Želimo si vrhunski in gledljiv nogomet, toda to gre zelo počasi

07.09.2018

Kevin Kampl je sinočnjo tekmo proti Bolgariji končal s poškodovanim gležnjem. Veliko je bil pri žogi in prejel udarec, zaradi katerega je moral predčasno z igrišča.

Nogomet Smola v Podgorici dodatna motivacija za Zahovića

06.09.2018

Če med njih ne štejemo Romana Bezjaka, vse od upokojitve Milivoja Novakovića junija lani slovenska nogometna reprezentanca čaka na zadetek napadalca.

Nogomet Bolgarija nov preizkus reprezentančnega potenciala Mihe Zajca

04.09.2018

Miha Zajc, ki se je v pretekli sezoni uveljavil pri Empoliju v italijanski drugi ligi, je prenesel dobro formo tudi v Serie A in po treh krogih je na več lestvicah med najbolje ocenjenimi igralci ...

Stran 16 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov