Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Liga prvakov Kosić: Rozmana sem kljub napaki objel in poljubčkal

27.08.2020

Norveški prvak je še drugo leto zapored ustavil slovenskega v kvalifikacijah za Ligo prvakov, v Celju pa je bilo po porazu proti Moldeju kar nekaj grenkega priokusa. Dušan Kosić: "Razočaranje je prisotno. Lahko bi vzeli več, tekmec ni bil nepremagljiv."

Prva liga "Druga liga je bila za Gorico trpljenje. Tudi Triglavu ne bo lahko."

31.07.2020

"Gotovo si nikoli več ne želimo boja za obstanek," je ob vrnitvi v Prvo ligo TS dejal predsednik ND Gorica Hari Arčon. Zadetkov za zmago s 5:0 nad Triglavom zaradi vraževerja ni preveč proslavljal, po tekmi pa poudaril, da se za prihodnost kluba ne boji.

Prva liga Kdo je Kosiča naučil zmagovati?

25.07.2020

Dušan Kosič se je po osvojenem naslovu državnega prvaka s Celjem večkrat zahvalil podpornikom po celotni Sloveniji. Na stadionu je imel v sredo tudi prav posebne navijače.

Mitja Lotrič Najprej nabiral kazenske kroge, potem začel razumeti Kosičev nogomet

23.07.2020

Najboljši igralec sezone v Prvi ligi TS Mitja Lotrič je bil iskren, ko je po velikem slavju Celja opisoval svoj odnos z Dušanom Kosičem: "Ko sem prišel s Cipra, sva se res veliko prepirala. Zdaj, ko smo imeli super izide, pa sva se tudi povezala."

Prva liga Elšnik: Tekmeci so nas "prebrali", treba bo nekaj spremeniti

20.07.2020

Ena izmed svetlih točk Olimpije ob nedeljskem porazu proti Taboru je bil Timi Max Elšnik, ki je na svoji deseti tekmi v Prvi ligi TS dosegel prvi zadetek. Kljub slabemu izhodišču je pred zadnjo tekmo v Celju optimist.

Prva liga Sedmi domači poraz postavil Olimpijino krono na kocko

20.07.2020

"2. polčas mi daje upanje in optimizem za sredo. Ranjeni lev je lahko včasih najnevarnejši," se je po drugem zaporednem porazu v Stožicah tolažil trener Olimpije Dino Skender, ki s svojimi fanti v finišu Prve lige ni zmogel obdržati prednosti pred Celjem.

Prva liga Kosič: Fantje so me navdušili s pristopom, odnosom in disciplino. Kapo dol.

13.07.2020

"Evropo imamo, zdaj gremo še po naslov." Tako nekako razmišljajo v Celju po razpletu 33. kroga Prve lige TS, ki je nogometaše iz knežjega mesta potisnil v vlogo prvega favorita za končno slavje.

Prva liga Jakirović: Če ne zmagujemo na takšnih tekmah, je neumno sanjati o naslovu

10.07.2020

Sežanski Tabor v tej sezoni redno skrbi za pretrese v taboru vijoličastih. Avgusta je Darko Milanič kljub zmagi poslušal žvižge in ponudil odstop. Oktobra je Maribor izgubil s 4:1. Konec februarja je bil remi z 0:0 nekakšna napoved Milaničevega slovesa.

Prva liga Jakirović: Tavares si zasluži spomenik na vrhu prenovljene tribune

06.07.2020

Marcos Tavares je v sodnikovem podaljšku v tej sezoni pred sinočnjim večerom enkrat že zadel. Bilo je na zadnji tekmi Darka Milaniča, ko je lahko proti Bravu le ublažil poraz. Zmagoviti gol proti Muri je vreden precej več.

Novi koronavirus Ko si kot športni novinar lahko hitro "nepomemben"

02.07.2020

Če članki o športu na MMC-ju v običajnih časih polnijo preglednice najbolj branih člankov v posameznem tednu, mesecu in letu, so bili v obdobju epidemije novega koronavirusa globoko v senci informacij o okužbah, ukrepih in reševanju koronakrize.

Prva liga Premierna zmaga v Mandarićevi dobi za Olimpijo prišla v idealnem trenutku

29.06.2020

S fotokopijo zadetka z zadnje predkoronske tekme proti Muri je Olimpija na kolena spravila Maribor. Ta bo še dolgo obžaloval, da je v 59. minuti dopustil neumen protinapad, kot je dejal Blaž Vrhovec, in prvi zadetek Anteja Vukušića po 8. marcu.

Prva liga Kosič zaradi zmage hitro pozabil na 11-metrovko, Hadžić pod pritiskom

14.06.2020

"Tri točke, tako kot proti Rudarju. Nič več kot to," je trener Celja Dušan Kosič odgovoril na vprašanje, kaj mu pomeni zmaga nad Olimpijo, za katero je dolga leta igral in jo od septembra 2010 do decembra 2011 tudi vodil s klopi.

Stran 10 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov