Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Kekov "ta mali": nekoč igral košarko proti Dončiću, danes najmlajši nogometni reprezentant

29.03.2019

"Z značajem in tudi s preprostostjo je name največji vtis naredil Jan Oblak," je v intervjuju za MMC o reprezentančni izkušnji povedal 19-letni Adam Gnezda Čerin, ki ga v soboto z Domžalami čaka derbi 24. kroga Prve lige TS proti Olimpiji.

Nogomet Iličić: V težkih trenutkih se moramo bolj združiti in pomagati drug drugemu

25.03.2019

"Najprej sem hotel skočiti, a sem mislil, da sem prekratek, zato sem žogo raje spustil, saj sem bil prepričan, da jo bom lahko izbil v avt. Žal se je odbila njemu," je morda ključen dogodek na tekmi proti Severni Makedoniji opisal Petar Stojanović.

Nogomet Jokić: Treba je samo prenesti dobro formo iz klubov v reprezentanco

19.03.2019

"Nisem vršilec dolžnosti kapetana," je zatrdil Bojan Jokić, ko smo ga povprašali, ali na prvem zboru nogometašev pod vodstvom Matjaža Keka do imenovanja novega (starega?) kapetana morda začasno še opravlja to vlogo.

Prva liga Brkić: Na poraz v Kranju je bilo še najlažje pozabiti z derbijem

17.03.2019

"Mislim, da so naši navijači ne glede na razliko na lestvici domov odšli zadovoljni s tem, kar so videli," je po remiju brez zadetkov v Stožicah dejal vezist Olimpije Goran Brkić, ki mu je v 49. minuti po strelu od daleč veselje preprečila vratnica.

Prva liga Kronaveter: Če ta derbi dobimo, je še nekaj možnosti, da se kaj "zakuha"

15.03.2019

Rok Kronaveter je prejšnji konec tedna v Kranju prvič igral za Olimpijo v spomladanskem delu Prve lige TS. Na zelenici je bil pol ure in s soigralci doživel boleč poraz. "Proti Mariboru je zdaj tekma za biti ali ne biti," pravi pred sobotnim derbijem.

Prva liga Milanič: Z igralcem manj smo začeli preskakovati igro, kar bi morali že prej

04.03.2019

Maribor je s težko priborjeno zmago v Kidričevem zadržal 7 točk pred Olimpijo in bo najbrž vsaj s takšno razliko tudi pričakal derbi Prve lige TS čez dva tedna v Stožicah, saj bo njegov naslednji tekmec razglašena Gorica, ki je izgubila že sedmič zapored.

Prva liga Pevnik o prepovedanem položaju Tavaresa: "Veliko vzgonskega vetra," bi rekel gospod Stare

25.02.2019

Uvodni spomladanski krog Prve lige TS so bolj kot 25 zadetkov, med katerimi so bili tudi prvenci povratnikov Etiena Velikonje, Aleša Mertlja in Dejana Lazarevića, zaznamovale sporne sodniške odločitve na tekmah Maribora in Olimpije.

Prva liga Barišić in Šuler slabo spita, toda iz povsem različnih vzrokov

02.12.2018

Konec maja je Olimpija v finalu Pokala Slovenije premagala Aluminij s 6:1 in se veselila dvojne krone, pol leta pozneje je proti istemu tekmecu doživela tretji najhujši poraz v samostojni Sloveniji.

Prva liga Podpora s tribun zagotovljena, dobrodošel bi bil še hiter gol

22.11.2018

"Tudi Olimpija ima svoje pomanjkljivosti. Na vsaki tekmi želimo zmagati, v Ljubljano gremo neobremenjeni in brez pritiska. Lahko smo optimisti," je pred petkovim derbijem Prve lige TS proti Olimpiji ...

Nogomet Ob vrnitvi Iličića bo lažje zadržati žogo in umiriti igro

18.11.2018

Čeprav se na zadnji tekmi v Ligi narodov slovenski nogometaši ne morejo več znebiti zadnjega mesta v svoji skupini, kapetan Benjamin Verbič meni, da motivacija na ponedeljkovem dvoboju v Sofiji ne ...

Nogomet Ko "vidimo se spet novembra" zamenja "zbogom, Slovenija"

09.11.2018

Z dokončno košarico Kevina Kampla slovenski reprezentanci se je končalo burno šestinpolletno obdobje njegovega sodelovanja v njej.

Prva liga Vombergar: Trener me sili k presingu od prve minute

28.10.2018

Andres Vombergar je tako kot 19. maja spet dvignil roko v kazenskem prostoru, pokazal, da želi prejeti žogo, in jo po predložku dobil.

Stran 15 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov