Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Elšnik: Pravijo, da smo cirkus, a na koncu se vedno sestavimo

11.02.2021

Maribor in Olimpija sta zadovoljna z razpletom prvih tekmovalnih preizkusov v letu 2021. Medtem ko so vijoličasti po zaostanku v Domžalah s 3:1 v drugem polčasu izvlekli točko, je prenovljena Olimpija prvič v tej sezoni premagala visokoleteči Koper.

Intervju - Pokljuka 2021 Fortin: Privabiti več gledalcev je bil podoben uspeh kot stopničke Faka ali Brankovičeve

09.02.2021

"Rusi pri nas čutijo slovansko dušo, Norvežanom in Švedom je prirasla k srcu prekrasna narava. Številnim je všeč stik z naravo, ki je bolj pristen kot kje drugje, kjer se zbere 15.000 gledalcev," čare Pokljuke pred SP-jem v biatlonu opisuje Marjan Fortin.

Prva liga Gorica še drugič menja trenerja, Maribor na pragu jesenskega naslova

13.12.2020

Nogometaši Gorice bodo zadnja dva kroga v jesenskem delu Prve lige TS odigrali brez dozdajšnjega trenerja Gordana Petrića. Po sobotnem porazu proti Celju, že petem zapored, je ponudil odstop.

Odzivi po derbiju Skender: Polepšajte božič tudi vi nam in nam dajte mir

04.12.2020

Za Dina Skenderja, ki ga je Mauro Camoranesi julija s Taborom v Stožicah presenetil v predzadnjem krogu, je bil to sladek večer. "Da, to je tudi velika trenerska zmaga," je iskreno priznal po slavju Olimpije na derbiju Prve lige TS proti Mariboru z 2:0.

Intervju Vombergar: Po novici o smrti Maradone na cesti ni bilo žive duše

03.12.2020

"Optimistično zremo proti derbiju, čeprav smo zadnjo tekmo izgubili. Verjamemo, da bomo dobro odigrali in da bodo tri točke ostale v Ljubljani," pred današnjim popoldanskim dvobojem proti Mariboru pravi napadalec Olimpije Andrej Vombergar.

Prva liga Olimpija "na dizel" se tolaži: Tudi Maribor ni neki bavbav

30.11.2020

Medtem ko je Maribor zmagal petič zapored, Olimpiji tudi v tretjem poskusu v tej sezoni ni uspelo povezati treh zmag v Prvi ligi TS. V Domžalah je že po 181 sekundah (!) zaostajala z 2:0. "Začeli smo kot dizelski motor," je dejal trener Dino Skender.

Intervju Nenavaden primer Nardina Mulahusejnovića: od odpadnika do prvega strelca lige

24.10.2020

Za Maribor je Nardin Mulahusejnović v dveh letih odigral vsega šest tekem v Prvi ligi TS, za Koper, kamor je prestopil poleti, v dveh mesecih sedem. S petimi zadetki je trenutno najboljši strelec državnega prvenstva v nogometu.

Prva liga Camoranesi: Višja intenzivnost ključnega pomena. Sicer trpimo.

18.10.2020

Mauro Camoranesi je proti Gorici spet stavil na sistem 3-4-3 in v začetni postavi v primerjavi z derbijem proti Olimpiji pred dvema tednoma opravil le eno spremembo. Nogometaši Maribora prvič v tej sezoni niso prejeli zadetka in so si okrepili samozavest.

Prva liga Skender: Maribor se je bal naših globinskih podaj in predložkov

05.10.2020

"Igrali smo proti Muri in Mariboru, z obema smo remizirali. Mislim, da lahko pozitivno zremo v prihodnost," je bil po koncu nedeljskega derbija v Mariboru (1:1) v 6. krogu Prve lige TS optimističen vezist Olimpije Timi Max Elšnik.

Prva liga Neprepričljivi Maribor pri gradnji napada izgubil preveč žog

05.10.2020

Z remijem 1:1 na sinočnjem derbiju med Mariborom in Olimpijo so bili manj zadovoljni gostitelji, trenerja Maura Camoranesija čaka še ogromno dela. Viole so po tekmi tako kot po porazu v Sežani nogometaše klicale na "zagovor", a jih tokrat niso dočakale.

Intervju Avstrijska peta liga? Kje pa, čaka ga PSV!

24.09.2020

Že marsikaj se je zgodilo na Fazaneriji v Murski Soboti, a tako slovitega tekmeca, kot bo tam gostoval danes ob 19.00, na ravnici še ni bilo. PSV spada med veliko nizozemsko trojko in je ogromen izziv, največji adut Mure pa bi lahko bila neobremenjenost.

Liga narodov Kdo bo ustvarjal slovensko igro? "Ko imamo žogo, imamo težave."

04.09.2020

"Verjemite mi, da je bila to ena težjih tekem v moji karieri," je po remiju z 0:0 proti Grčiji dejal Matjaž Kek. Pogrešal je kakšnega izkušenejšega moža več na zelenici, pa tudi "rokenrol" na tribunah. Največja hiba Slovenije ostaja organizacija igre.

Stran 9 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov