Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Odmevi na predstavitev Pogačar: Zaključek Toura, ki mi nariše nasmešek na usta

26.10.2023

52.230 višinskih metrov v 3492 kilometrih, razdeljenih na 21 etap, odpeljanih v 23 dneh. Galibier, makadam Šampanje, Tourmalet, Bonnette in štirje zaključki v gorah. Navijači si manejo roke: četveroboj Vingegaard, Evenepoel, Roglič in Pogačar za rumeno.

Po začetku NHL-sezone Kosmatinci in Plaz ter prvaki neustavljivi, Naftarji že v težavah

24.10.2023

Po uvodnih dveh tednih sezone 2023/24 se v Nacionalni hokejski ligi že oblikujejo prvi trendi. Na vrhu Vzhoda je stoodstotni Boston, na Zahodu pa samo zmage poznata Colorado in prvak Vegas.

Tour 2024 Kaj vse bo prinesla velika pentlja od Firenc do Nice?

24.10.2023

Tour 2024 ni velika uganka, saj že poznamo uvodne tri in zaključni dve etapi, a manjkajo ključne podrobnosti, kot je vsota kronometrskih kilometrov in kakšni bodo vmesni vzponi na gorskih etapah 111. Dirke po Franciji, ki se odmika od tradicije.

Nogometne ladje Oblak nepremagan v Vigu, Gnezda Čerin doživel pekel atenskega derbija

23.10.2023

Sodeč po prvih klubskih tekmah po uspešnem oktobrskem reprezentančnem oknu, bodo najboljši slovenski nogometaši za zaključek kvalifikacij za Euro 2024 v novembru dodobra spočiti. Zakaj? Ker je iz udarne enajsterice zaigrala le peterica (*).

Program za 2024 Pogačar začenja na Portugalskem, glavni cilj pa Tour in Pariz

20.10.2023

Kolesarska sezona 2023 se je komajda končala, a pogledi že bežijo proti olimpijskemu letu. Tadej Pogačar bo začel na Portugalskem, glavni cilj pa sta Dirka po Franciji in Pariz 2024, piše portugalski športni dnevnik A Bola. Dirka po Italiji ni izključena.

Mož odločitve Adam Gnezda Čerin: Smo v pole positionu, kar moramo izkoristiti

18.10.2023

Prvi slovenski gol s prostega strela na kvalifikacijskih tekmah po 12 letih je popeljal Slovenijo na prag Nemčije. Junak prve zmage v Belfastu je postal 24-letnik iz Idrije, ki je edini med Kekovimi fanti odigral vse minute v boju za Euro 2024.

Kek "Zmagali smo na moj pragmatični način, vem, da ni bilo lepo, a to me ne zanima"

18.10.2023

Slovenija je končno osvojila Belfast, četudi z neblestečo igro z igralcem več. "Šest točk v oktobru in gremo dalje. Prihaja nov izziv – tekma v Københavnu," poudarja Matjaž Kek, ki ga zdaj zanima samo Danska, o Euru 2024 pa še noče razmišljati.

SOS odmev Prvi Pogačarjev trener: "Tadej uživa, zanj je dirka še vedno igra."

10.10.2023

Flandrija je zmaga sezone, s tretjo zaporedno Lombardijo je postavil piko na i novi sanjski sezoni, v kateri je Tadej Pogačar postal vladar klasik. Njegov prvi trener Miha Koncilija tudi meni, da je Primož Roglič z novo ekipo sposoben naskoka na Tour.

Liga prvakov Alvarez as iz rokava prvakov v Leipzigu; Oblakov Atletico slavil po preobratu

04.10.2023

Jan Oblak je s šestimi obrambami omogočil zmago Atletica nad Feyenoordom po preobratu (3:2), medtem ko je Benjamin Šeško na igrišču občutil moč evropskih prvakov. Rezervist Julian Alvarez je poskrbel za slavje Manchester Cityja v Leipzigu (3:1).

Kolesarstvo Roglič v svet nap, prh in pip, Evenepoel pa med grenadirje?

02.10.2023

Kolesarski svet je prepričan, da je Primož Roglič na koncu izbiral le med dvema snubcema. A koga je izbral: Ineos Grenadiers ali Bora Hansgrohe? Namigi kažejo v smer Nemcev, medtem ko naj bi Britanci imeli ustni dogovor z Remcom Evenepoelom.

Euro 2024 Šporar in Brekalo zaradi poškodb vprašljiva za oktobrski tekmi

02.10.2023

Slovenija vodi v kvalifikacijski skupini H po šestih od desetih krogov, a kaj, ko prve štiri reprezentance loči zgolj točka. Selektor Matjaž Kek je na Brdu pri Kranju predstavil seznam igralcev za oktobrski tekmi s Finsko in Severno Irsko.

Kolesarstvo Po 438 dneh slovenska šampiona na isti dirki in že spet prva favorita

29.09.2023

Aleluja, končno Tadej Pogačar in Primož Roglič skupaj na startni listi. Nazadnje se je to zgodilo na 14. etapi lanskega Toura, zdaj pa nas v tednu tri čakajo tri soočenja na enodnevnih dirkah v Italiji. Za uvod prelestna Emilija s ciljem na San Luci.

Stran 7 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov