Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Po sledeh korenin "Od kod se je pa ta Kuss vzel?" Iz Žvirč v Suhi krajini!

06.10.2023

Če že Primož Roglič ni osvojil rekordne četrte Dirke po Španiji, pa je na La Vuelti 23 zmagal četrt Slovenec iz ZDA. Toda od kod točno so njegove slovenske korenine? Z nekaj brskanja lahko rečemo, da je Sepp Kuss po domače Antončkov Pepe iz Žvirč.

Žajfnica Roglič vsako uro v drugi ekipi, čebele pa z novimi imeni

29.09.2023

Kolesarski svet doživlja Roglomanijo. Precedenčni prestop za odškodnino v kolesarskem svetu sproža kup govoric in trditev, kjer se zasavski orel seli iz ekipe v ekipo. Kje bo torej pristal Primož Roglič in kaj bo z nizozemskimi čebelami?

Anže Ravbar Novi evropski prvak ima rad klasike, ciklokros in tudi klance

26.09.2023

Kolesarska reprezentančna sezona 2023 se je sklenila z uspehom mladincev, ki vlivajo upanje, da se zlato obdobje za Slovence še kar ne bo končalo. Anže Ravbar je v Drentheju uresničil napad v zadnjem kilometru in postal novi evropski prvak.

Savdska Arabija in nogomet Športno pranje državne podobe, a bolj za lastne navijače kot za svet

27.09.2023

"Imenujte to, kakor želite, mi s tem načrtujemo 1,5-odstotno rast BDP-ja," je kronski princ Mohamed bin Salman odgovoril, na kritike, da je Savdska Arabija po prihodu Cristiana Ronalda vrgla v nogomet milijardo evrov le zaradi podobe v svetu.

SOS odmev Fink po koncu Vuelte: Roglič ima še prihodnost v Jumbu Vismi

19.09.2023

Najboljša kolesarska ekipa na svetu ni več mogla dirkati proti preostalim, zato pa so dirkali med seboj, ugotavlja Bogdan Fink v oceni nepričakovanega razpleta La Vuelte 23. "Sodelovanje z Vingegaardom je lahko oteženo, a še zdaleč ni nemogoče."

Kuss Zvesti pomočnik, na četrt Slovenec, po kroni kariere: "Tega nikoli več ne bom ponovil."

18.09.2023

Gorski pomočnik, ki se je odrekel kapetanski vlogi tudi na manjših in krajših dirkah, je postal najbolj presenetljiv zmagovalec tritedenske dirke po ... ? Rojaku Chrisu Hornerju? A Sepp Kuss je hkrati tudi simbol premoči nizozemske ekipe.

Dirka po Španiji Roglič in Vingegaard ne moreta napasti rdeče majice

11.09.2023

Življenjska priložnost za Seppa Kussa in Jumbo Vismo, da spišeta kolesarsko zgodovino. Zvezde so poravnane, a na Dirki po Španiji je še zanimiv zadnji teden, kjer pa so možnosti Primoža Rogliča za rdečo majico odvisne od napadov tekmecev in višje sile.

Vuelta odločena Kdo izmed trojice čebel bo zmagal? Roglič: "Sladke skrbi za ekipo."

09.09.2023

Sanjski dan na Tourmaletu prinaša Jumbu Vismi izredno priložnost, da s tretjim kolesarjem kot prva ekipa v zgodovini osvoji vse tritedenske dirke sezone. Primož Roglič in Jonas Vingegaard ter vse čebele zdaj lahko popeljejo Seppa Kussa vse do Madrida.

SP v kolesarstvu Ciklokros križan z mestnim kriterijem v dežju? Mavrični boj na izpadanje.

04.08.2023

Prvo superprvenstvo v kolesarstvu, katerega prvi vrhunec je prav posebna cestna dirka, ki je v Glasgow sredi poletja zvabila vse kolesarske zvezdnike, sposobne osvojiti mavrično majico. Hočeš nočeš je med favoriti tudi Tadej Pogačar.

Tour 2024 Prelom s tradicijo – zapletena pentlja od Firenc do Nice

25.07.2023

111. Dirka po Franciji bo resnično prelomna. Prvič v zgodovini se bo velika pentlja začela v Italiji, in to v Firencah. Obenem se prvič v 120 letih Tour de France ne bo končal v prestolnici, temveč na Azurni obali s kronometrom iz Monaca do Nice.

Dirka po Franciji Vrhunci 110. velike pentlje: tri slovenske etapne zmage

24.07.2023

Od Bilbaa do Pariza, od 1. do 23. julija. Na 21 etapah je bilo 17 različnih zmagovalcev, končni razplet pa isti kot lani. Ponovilo se je tudi število slovenskih etapnih zmag, ob tem pa je Matej Mohorič poskrbel za najbolj odmeven intervju Toura 2023.

Vingegaard "Letos sem bil močnejši ... A Pogačar je najboljši na svetu in zmore vse."

24.07.2023

Prvič v 120-letni zgodovini Dirke po Franciji se je zgodilo, da sta tretje leto zapored veliko pentljo na vrhu končala ista kolesarja. Jonas Vingegaard je kot nesporni kapetan dobil oba neposredna dvoboja s kolesarjem, ki mu prepušča št. 1, a ne na Touru.

Stran 8 od 152
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov