Mladi princ se je znašel na napačnem mestu ob napačnem času. Foto: EPA
Mladi princ se je znašel na napačnem mestu ob napačnem času. Foto: EPA

Nad princa in njegove tri prijatelje se je spravil nekdanji lastnik kluba Hawaiian Tropic Zone 47-letni Adam Hock. Ta je v soboto zgodaj zjutraj prispel v klub Double Seven, kjer mu je lastnik Jeffrey Jah ponudil najboljšo mizo. Hock je sedel skupaj s tremi ruskimi manekenkami in možem ene izmed njih Petrom Bakkerjem. Sam pravi, da je po vrnitvi s stranišča za mizo videl prepir med Bakkerjem in nekdanjim spremljevalcem starlete Paris Hilton Stavrosom Niarchosom.

Niarchos je prišel v lokal skupaj s princem in še dvema mladeničema, ki iščeta smisel življenja v šopirjenju po nočnih lokalih. Četverica je menda praznila steklenico vodke na mizi, ki v lokalu stane 500 ameriških dolarjev (kar nanese okoli 380 evrov). Nato so odšli stran in menda užaljeno naročili steklenico družbi za mizo, od katere so jih pregnali. Obe družbi sta začeli tekmovati v tem, kdo je pametnejši in pomembnejši, dokler ni počilo.

Hock trdi, da so bili fantje ljubosumni, ker niso imeli najboljše mize. Najprej je s pestjo zadel Stavrosa, nato pa še druge, pri čemer jih je tudi sam skupil. Hock pravi, da ni vedel, da je med mladeniči tudi princ, ampak ga je skupaj z drugimi vzel za del družbe, ki potrebuje poduk v oliki. Za "predavanje" si je potem prislužil aretacijo, zdaj pa pridejo na svoj račun odvetniki ene in druge strani.