Iskrica je med Drakom in Rihanno preskočila že pred časom. Foto: EPA
Iskrica je med Drakom in Rihanno preskočila že pred časom. Foto: EPA
Rihanna se trenutno mudi na svetovni turneji. Foto: EPA

"Še vedno jo ljubi in nikoli je ni nehal. Rihanna je bila tista, ki v preteklosti ni bila pripravljena, da bi se ustalila," je dejal vir za spletno stran E! News. 28-letna pevka, ki so jo v preteklosti povezovali s hollywoodskim igralcem Leonardom DiCapriom, in leto dni starejši raper se te dni mudita v Londonu. Skupaj obiskujeta zabave in se vračata - sicer v različnih vozilih - v isti hotel. "Uživata skupaj," je dejal vir.

Uradno se je Drake pridružil Rihanni v Londonu, da bi z njo promoviral njun skupni singel Work. Toda na koncertu v Manchestru je znova podžgal govorice, da je med njima kaj več kot prijateljstvo, ko je dejal: "Zaploskajte najlepši in najbolj talentirani ženski, kar sem jo kdaj videl. Sliši na ime Rihanna ... Pravkar se mi trga srce."

Iskra med glasbenikoma je prvič preskočila leta 2010, ko sta sodelovala pri skladbi What's My Name. Nato pa sta bila nekaj časa narazen, nekaj časa spet skupaj. Da se nekaj plete med njima, je nakazal Drake že aprila, ko je med koncertom Rihanno označil za "najboljšo žensko, ki jo je spoznal v življenju".

Draka so pred časom povezovali s prvo damo ženskega tenisa Sereno Williams, toda na koncu sta glasbenik in športnica šla vsak svojo pot, nazadnje pa s Hailey Baldwin, hčerko igralca Stephena Baldwina. Rihanno so mediji po koncu zveze s Chrisom Brownom povezovali z igralcem Ashtonom Kutcherjem, članom najslavnejše dinastije resničnostnih šovov na svetu Robom Kardashianom, raperjem A$AP Rockyem, nogometašem Karimom Benzemajem, voznikom formule ena Lewisom Hamiltonom in raperjem Travisom Scottom.