Po seriji objav njunih skupnih fotografij na družbenih omrežjih, kot je Twitter, je Rihanna le priznala tudi javno, da se je pomirila z nekdanjim spremljevalcem. Foto: Twitter
Po seriji objav njunih skupnih fotografij na družbenih omrežjih, kot je Twitter, je Rihanna le priznala tudi javno, da se je pomirila z nekdanjim spremljevalcem. Foto: Twitter
Chris Brown in Rihanna
Par se je v zadnjem času vse pogosteje skupaj pojavljal v javnosti. Foto: EPA
Chris Brown
Policija je prav v teh dneh nad 23-letnim pevcem sprožila preiskavo, saj ga sumijo, da je bil udeležen v pretepu za parkirno mesto pred snemalnim studiem West Hollywood. Svoj bes naj bi tokrat usmeril proti 25-letnemu pevcu Franku Oceanu, ki je po pretepu poklical može postave in pojasnil okoliščine. Hkrati pa je dejal, da bo tožil Browna. Foto: Reuters

"Natanko vem, kaj sva zdaj," je v iskrenem pogovoru za revijo Rolling Stone izjavila pevka. Priznala je, da ji je najpomembneje v življenju ta hip, da je srečna. "Ne bom pustila, da bi kakršno koli mnenje vplivalo na mojo srečo. Četudi je napaka, je moja napaka. Potem ko sem se mučila toliko let, bila jezna in v temi, bi samo rada živela v svoji resnici in se vrnila v normalni način življenja. Zmorem to," je še zatrdila.

Vnovičen plamen med RiRi - kakor jo ljubkovalno kličejo njeni oboževalci - in Brownom je tako vzplamtel v manj kot štirih letih po fizičnem obračunu Browna nad Rihanno večer pred podelitvijo grammyjev. 23-letni pevec je takrat priznal krivdo za napad in opravil družbenokoristna dela, toda še vedno ima nad sabo pogojno kazen. "Ko dodaš koščke od zunaj, ni najbolj prisrčna sestavljanka na svetu," je priznala Rihannna. "Ko nas kdo vidi nekje, ko se kam peljeva ali sva v studiu ali klubu, vem, da ve vse. Toda zdaj je drugače. Nimava več takšnih sporov, kot sva jih imela v preteklosti. Zdaj govoriva o vsem. Ceniva drug drugega. Natančno se zavedava, kaj imava in da tega nočeva izgubiti."

Brown odplačal dolgove
Rihanna pa je še dodala, da če bo le zaslutila, da se Brown vrača k preteklemu vedenju, je pripravljena odkorakati stran od njega. "Nima več razkošja, da zaj****," je odločna pevka in dodaja: "To ni možnost. Ne morem reči, da ne bo nič šlo več narobe. Toda prepričana sem, da se mu gnusi njegovo preteklo dejanje."

Poudarila je, da je Brown naredil napako in odplačal svoje dolgove. "Toliko je že plačal. In vem, da se nikoli več ne bi želel vrniti v to stanje. Včasih ljudje potrebujejo le podporo in spodbudo namesto posmehovanja in kritike."

Pevca sta združila moči tudi v studiu, rezultat tega pa je skladba iz Rihanninega zadnjega albuma Unapologetic - Nobody's Business.