Linda Perry in Sara Gilbert sta dobili sina. Foto: EPA
Linda Perry in Sara Gilbert sta dobili sina. Foto: EPA
Malčka so pokazali v oddaji The Talk. Foto: Twitter The Talk

Rojstvo tretjega otroka je 40-letna igralka in voditeljica pozdravila skupaj z devet let starejšo ženo Lindo Perry. Novico je mamica razkrila v včerajšnji oddaji The Talk, ki jo sama povezuje. Obenem je v oddaji pokazala fotografijo malčka, zavitega v odejo. Veselje pa je prek družbenih omrežij delila tudi Sarina sovoditeljica Julie Chen.

Gilbertova, ki je še danes najbolj znana po svoji vlogi Darlene Conner v humoristični seriji Roseanne med letoma 1988 in 1997, ima iz prejšnjega razmerja s televizijsko producentko Allison Adler dva otroka - desetletnega sina Levija in osemletno hčerko Sawyer.

S Perryjevo, ki so jo glasbeni poznavalci lahko spoznali v 90. letih prejšnjega stoletja kot del uspešne skupine 4 Non Blondes, sta se poročili marca lani, eno leto po tem, ko sta si nadeli zaročna prstana. Perryjeva se je takrat izdatno potrudila, da je naredila prav poseben dogodek za Gilbertovo. Kot je takrat povedala igralka v pogovoru za oddajo The Talk, je Perryjeva najela manjšo skupino, da je zaigrala skladbo Love Song (v izvirniku jo igra skupina The Cure). Nato je nekdanja pevka skupine 4 Non Blondes na izviren način zastavila igralki usodno vprašanje.

Septembra sta Sara in Linda sporočili, da pričakujeta otroka.