Netflix bo predstavil štiri 90-minutne epizode. Foto: Netflix
Netflix bo predstavil štiri 90-minutne epizode. Foto: Netflix

Poleg Lorelei in Rory se osem let pozneje vračajo tudi: Loreleina mama Emily (Kelly Bishop) in Luke Danes (Scott Petterson), manjkali pa ne bodo niti vsi trije borci za Roryjino srce: Dean (Jared Padalecki), Jesse (Milo Ventimiglio) in Logan, ki ga bo upodabljal Matt Czuchry.

Oboževalce pa je najbolj razveselila novica, da bo v zasedbi tudi tokrat Melissa McCarthy, ki je v vlogi kuharice in Loreleine prijateljice Sookie St James že v prvotni seriji veljala za enega izmed najbolj priljubljenih likov.

Kaj je novega v življenju Rory in Lorelei?
Zgodba spremlja Loreleino razmerje z Lukom, dotakne pa se tudi smrti njenega očeta Richarda (Emily v dnevno sobo obesi njegov ogromen portret) in Roryjienega novega življenja v Londonu.

"Vedno sem mislila, da vem, kaj želim doseči, a zadnje čase se mi zdi, da vse postaja bolj negotovo," dogajanje v napovedniku povzame Lorelei.

Miniserija Gilmore Girls: A Year In The Life naj bi razkrila tudi, komu bo dokončno uspelo osvojiti Roryjino srce, sicer pa je podrobnosti producentom uspelo obdržati precej skrite.

Gilmore Girls oziroma Midve z mamo je s prigodami mame in hčerke relativno majhno občinstvo navduševala med letoma 2000 in 2007, ko so nanizanko zaradi nizke gledanosti tudi dokončno ukinili. Čeprav v sedmih letih niso nanizali nobenih odmevnejših nagrad, pa je njen status vseeno počasi rasel. V zadnjih letih si je z izdajami na DVD-jih ter predvajanju na platformi Netflix pridobila povsem novo generacijo gledalcev.