Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Indice

Suggerimenti

Nessun risultato trovato.


Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Condividi TV Capodistria Radio × Menu

Odprta knjiga na radiu

3 epizod

Odprta knjiga na radiu

3 epizod


Integralna literana, občasno tudi znanstvena dela sodobnih ali klasičnih domačih in tujih avtoric in avtorjev v interpretaciji slovenskih dramskih igralk in igralcev.

16.08.2024

Bruno Volpi Lisjak: Vonj po morju 8/25

V zbirki črtic Vonj po morju boste spoznali slovenske ribiče iz Križa, Nabrežine in Kontovela. Zgodbe segajo v čas prve polovice 20. stoletja, ko je bilo ribištvo na slovenski obali od Trsta do izliva Timave še v popolnem razmahu in so slovenski ribiči prodajali svoj ulov v središču Trsta. Junaki Lisjakovih zgodb so resnične osebe iz naše polpretekle zgodovine in dogodki, o katerih Bruno Volpi pripoveduje, so se res zgodili. Knjiga je izšla pri založbi Mladika. Interpret: Danijel Malalan Režiserka: Suzi Bandi Produkcija RAI Radio Trsta A. Posneto leta 2010.


15.08.2024

Bruno Volpi Lisjak: Vonj po morju 7/25

Ob branju zbirke črtic Vonj po morju boste spoznali slovenske ribiče iz Križa, Nabrežine in Kontovela. Zgodbe segajo v čas prve polovice 20. stoletja, ko je bilo ribištvo na slovenski obali od Trsta do izliva Timave še v popolnem razmahu in so slovenski ribiči prodajali svoj ulov v središču Trsta. Junaki Lisjakovih zgodb so resnične osebe iz naše polpretekle zgodovine in dogodki, o katerih Bruno Volpi pripoveduje, so se res zgodili. Knjiga je izšla pri založbi Mladika. Interpret: Danijel Malalan Režiserka: Suzi Bandi Produkcija RAI Radio Trsta A. Posneto leta 2010.


14.08.2024

Bruno Volpi Lisjak: Vonj po morju 6/25

V zbirki črtic Vonj po morju boste spoznali slovenske ribiče iz Križa, Nabrežine in Kontovela. Zgodbe segajo v čas prve polovice 20. stoletja, ko je bilo ribištvo na slovenski obali od Trsta do izliva Timave še v polnem razmahu in so slovenski ribiči prodajali svoj ulov v tržaškem središču. Junaki Lisjakovih zgodb so resnične osebe iz naše polpretekle zgodovine, in dogodki, o katerih Bruno Volpi pripoveduje, so se res zgodili. Knjiga je izšla pri založbi Mladika. Interpret: Danijel Malalan Režiserka: Suzi Bandi Produkcija RAI Radio Trsta A. Posneto leta 2010.


Pagina 1 di 1
Registrati alle e-novice

Registrati alle e-novice

Neveljaven email naslov