Pametno bi bilo, da ta teden ne planirate preveč zahtevnih sestankov, pogovorov in dela. Pripravite pa se na dan razstrupljanja. Primeren bo kateri koli dan v tem tednu, recimo odločite se lahko za dan brez družbenih omrežij, dan posta ali brez sladkarij, česarkoli, kar vam običajno predstavlja skušnjavo.

Venera nam prinaša nekaj romantične zasanjanosti, kar pomeni, da se lahko v odnosih ta teden pokaže nekaj več iluzije - ljubezen je slepa. Lahko se zgodi, da bomo spregledali stvari, ki jih v odnosih nikakor ne bi smeli spregledati, zato ta teden zagotovo ni primeren čas, za načrtovanje skupne prihodnosti in zaroke ali poroke.

Slika je simbolična.
Slika je simbolična.

Oven
Ta teden se vam obeta nekaj več želje in potrebe po počitku, ampak vas bodo dnevne situacije prisilile v nasprotno. Veliko obveznosti vas čaka in pomembno bo, da se na vsako posebej dobro pripravite, v nasprotnem primeru vas čaka kar nekaj slabe volje tako doma, kot tudi v službi.

Bik
Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti in čeprav je postavljanje ciljev izmerno lepa vrlina bo pomembno, da ste navzoči tudi tukaj in zdaj. Ob tem vas v službi čaka pomembna predstavitev, dobro se pripravite na njo, saj vam ta lahko prinaša izjemno napredovanje.

Dvojčka
Končno se sprijaznite in ugotovite, da je včasih enostavno treba popustiti in sprejeti tudi drugačna mnenja. “Strinjava se, da se ne strinjava” bo ta teden izjemno pomemben stavek. Na splošno boste ta teden nekoliko bolj zmedeni, zaradi tega boste naredili veliko nesmiselnih napak, zato se potrudite in poskusite biti čim bolj dosledni.

Rak
Rakom ta teden prinaša zavedanje o tem, da nujno potrebujete nove izzive. Pazite, da ti ne bodo povezani z finančnimi investicijami, saj vas lahko nepremišljeno ravnanje z denarjem pahne v večletne dolgove. Nedelja prinaša nekaj neravnovesja tudi na romantičnem področju.

Lev
Vam ta teden prinaša nekaj več počitka. Sicer boste izjemno optimistični, kar bo dobro vplivalo na vse okoli vas. Proti koncu tedna bo čas za pomembnejšo odločitev, za pomoč se tokrat raje obrnite na prijatelje. Bo pa zaradi vplivov Plutona nekaj več trenj čutiti med družinskimi člani.

Devica
Ostanite zvesti svojim odločitvam ampak ob tem pazite, da ne bodo padale sekire. O vsem se lahko pogovorite, samo pravi ton glasu je potrebno izbrati. Veliko bolj sproščeni boste tudi na delu. Nedelja vas bo ponovno dobro napolnila s pozitivno energijo.

Tehtnica
Že nekaj časa se v vas nabirajo ideje, ki jih nikakor niste znali predstaviti drugim. Ta teden bo pravi čas zato. Zberite pogum in se odprto pogovorite z vsemi, ki bi vam ob uresničevanje teh lahko pomagali. Če boste vztrajni vam ta teden prinaša izjemno priložnost, ki lahko spremeni vaše življenje.

Škorpijon
Nekoliko več pozornosti bo ta teden padlo na dom in družino in prav je tako. Zaradi dogodkov v preteklosti boste spoznali zakaj delujete po določenih vzorcih in te boste znali izjemno hitro prekiniti. Poskusite ta teden večkrat reči da, tako boste osrečili veliko ljudi okoli sebe.

Strelec
Vam nov teden prinaša izjemno veliko dobro komunikacije, ampak samo v primeru, da boste resnično iskreni. Pomembno bo tudi, da postanete manj strogi tako do sebe, kot drugih. Poskrbite za svoje zdravje in nekaj več pozornosti posvetite tudi telesni vadbi.

Kozorog
Čas bo, da nekaj več časa in energije vložite v razmislek o vaših financah. Že nekaj časa se namreč zdi, da z denarjem ravnate izjemno neprevidno. Drugače je pred vami izjemno optimističen teden. Veliko časa boste preživeli s tistimi, ki jih imate najraje. Samskim se obeta tudi nekaj nove zagledanosti.

Vodnar
Imeli boste izjemno veliko energije in počutili se boste naravnost izjemno. Razmislite zakaj je temu tako in se poskusite takšnega načina življenja držati tudi v prihodnosti. Življenje je lahko prav prijetno, če se le znate dovolj dobro organizirati in znate videti tiste najmanjše a najlepše stvari.

Ribi
Že nekaj časa vas spremlja notranji nemir, ki ga nikakor ne znate razvozlati. Ta teden vam zato na pot pošilja osebo, ki vam bo dala nekaj izjemnih nasvetov, samo prisluhniti ji morate. Sklenite kakšno novo prijateljstvo, ki vam bo pomagalo na poti do sreče in boljšega življenja.

Horoskopu lahko prisluhnete vsak ponedeljek med 6.30 in 7. uro.